İzmir ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden İzmirspor'da camianın önemli isimleri önceki gün bir araya geldi. Lacivert beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Tuncay Kaynar'ın sahibi olduğu Babı Ali Restorant'taki buluşmada, kulübün son durumu mercek altına alındı.

Geceye, İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan, eski başkanlardan Hüseyin Terzioğlu, Emin İşletir, Cemal Dönmez, divan başkanı Aziz Kömürkoyan, eski divan başkanlarından Arif Yürekli, mevcut yönetimden Ali Koyuncuoğlu, Parhan Ceritoğlu, Serkan Erişkin, Emin Uztuğ, Can Eren Işık, eski yöneticiler Murat Attila, Nedim Topaloğlu ve Sadettin Yağdıran katıldı. Gecede söz alan Başkan Mustafa Gürkan, İzmirspor'un Bölgesel Amatör Lig'den özlemle beklediği 3. Lig'e yükselmesi için mutlaka güç birliği yapılması gerektiğini ifade etti.

Yeniden toplanılacak


Gürkan, "Eski başkanlarımızı, yöneticilerimizi tekrar bir arada görmekten dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. 2 yıl sonra Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösterdik. Ama bununla yetinmeyeceğiz. İzmirspor'un layık olduğu yer profesyonel ligdir. Bunun için doğru adımlarla ekonomik ve altyapı olarak sağlam adımlar atmalıyız. İzmirspor camiasının önemli isimlerinin fikirlerini alıp, güç birliği yaparak sorunlarımızı çözmek istiyoruz" dedi. Başkan Gürkan, İzmirspor'un akil heyetinin görüşlerini alıp, yeni projeler üretilmesi, ekonomik rahatlamanın yaşanması ve sportif başarının sağlanması için önemli adımlar atacaklarını söyledi. İzmirspor'un önde gelen isimleri, önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek, kulübün yeniden ayağa kalkması için toplanacak.