İzmir ve Türk futbolunun köklü kulüplerinden İzmirspor, bu sene 4.sü düzenlenecek olan Cavit Ölçer Uçurtma Şenliği ile birlikte 2018 – 2019 sezon açılışı organizasyonunu yarın İnciraltı Tesisleri'nde düzenliyor.

Saat 14:00'te başlayacak etkinliklere taraftarların katılımınını yoğun olması bekleniyor. Uçurtma şenliği ve sezon açılışından sonra İzmirspor A takımı Denizli BAL Ligi kulüplerinden Serinhisarspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Mücadele 17:30'da başlayacak. Lacivert beyazlı yönetim kurulu uçurtma şenliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Şenliğin yapılmasındaki amaç İzmirspor camiasını büyütmek, İzmirspor’ u daha geniş kitlelere tanıtmak, şehrimizin adını taşıyan kulübümüzün kendi imkanları ile kendi tesisleri üzerinde camiasını kaynaştırıp bir araya getirmek, ve gelecek nesillere İzmirspor sevgisini aşılamaktır.

Saat 14.00 ‘de başlayacak olan şenliğimiz tüm İzmir halkının katılımına açık ve ücretsizdir. Şenlik sırasında mangal, çeşitli yarışmalar, palyaçolar ve animasyonlar olacaktır. Ayrıca çocuklar için şişme oyun parkı alanları kurulacaktır ve bu da diğer etkinlikler gibi ücretsiz olacaktır."

İzmirspor’un grubu belli oldu


2 yıl aranın ardından Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e geri dönen İzmirspor’un grubu belli oldu. Lacivert beyazlılar 2018-19 sezonundoa 9 grupta yer alacak.

Şimşekler’in grubunda 2 İzmir takımı, 2 Yalova, 3 Bursa, 3 Manisa ve 2 Balıkesir takımı yer aldı. İzmirspor’un grubunda şu takımlar yer aldı: Çiğli Belediyespor, Ödemişspor, Altınova Belediyespor, Kadıköyspor, Zaferspor, Orhangazi Belediyespor, Gülbahçe Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Burhaniye Belediyespor, Salihli Belediyespor, Somaspor, Urganlıspor.