Transferde dün de sağ bek Fatih Uyar'ı kadrosuna katan lacivert beyazlı takım, yeni sezon çalışmalarına İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'nde başladı. İlk çalışmada yönetim de hazır bulundu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan İzmirspor hızını hiç kesmeden transfer çalışmalarına devam ediyor. Lacivert beyazlı takım dün de sağ bek Fatih Uyar'ı kadrosuna kattı. Uyar kariyerinde 2. Lig’de Diyarbakır B.Ş. Diskispor, Elazığspor Şekerspor, İskendurun Demir Çelikspor, Bozüyükspor formaları giymiş ve 2. Lig’de Elazığspor formasıyla şampiyonluk yaşadı. 3. Lig’de Antakyaspor, Batman Belediyespor, Kırıkhanspor, Ankara Adliyespor, Zonguldak Kömürspor ve son olarak 12 Bingölspor forması giymiş başarılı oyuncu çıktığı 385 resmi müsabakada toplamda 28 gol kaydetmiştir. Anlaşma sonrasında Fatih Uyar “İzmir gibi güzel bir şehirde bulunmaktan dolayı çok mutluyum.

YÖNETİM DE İZLEDİ




İzmirspor’un büyüklüğünün farkındayım ve buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Bu güzel şehrin adını taşıyan İzmirspor’u şampiyon yapmak için elimden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağım” dedi. Öte yandan futbol takımı 2018-2019 sezonuna yapmış olduğu antrenman ile start verdi. Önceki gün İnciraltı Cavit Ölçer Tesislerinde toplanan İzmirsporlu oyuncular, teknik direktör Serdar Sabuncu yönetiminde Saat 18.30’ da başlayan antrenman ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Sezonun ilk antremanı öncesinde İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri’nde hazır bulunan Başkan Mustafa Gürkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin izlediği çalışma anatomik adaptasyon ve koşu antrenmanları şeklinde gerçekleştirildi. Antrenman, açma germe hareketleri ve soğuma hareketlerinin ardından tamamladı. İzmirspor yeni sezon hazırlıklarına dün de Teknik Direktör Sabuncu yönetiminde İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla devam etti.