Ayvalıkgücü Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak bu sezon ki ilk yenilgisini alan Bölgesel Amatör Lig 8. Grup ekibi İzmirspor'da Teknik Direktör Serdar Sabuncu, şampiyonluk hedefinden sapmadıklarını söyledi.

Ayvalıkgücü sahasının suni zemin olmasının handikabını yaşadıklarını ifade eden Sabuncu, "Ayrıca oyunun henüz 10. dakikasında stoper Anıl'ın sakatlanması planlarımızı bozdu. Üstüne erken bir gol yedik ve rakibin direnci arttı. İlk yarıda beraberliği yakalama fırsatı yakalayacağımız 3-4 net pozisyondan yararlanamadık. İkinci devrede de oyun üstünlüğü bizdeydi.

2. golü kalemizde gördükten sonra özellikle son 20 dakikada Ayvalıkgücü'nü sahasına hapsettik. Farkı 1'e indiren golü de attık. Ancak sahadan yenilgiyle ayrıldık. Mücadele açısından istediğimiz oyunu oynayamadık. Rakibi iyi mücadelesinden dolayı kutluyorum" diye konuştu. Şampiyonluk hedefinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerinin altını çizen Sabuncu, "Sezon sonuna kadar zirve potasının içinde olacağız. Önemli olan yara aldığımız günlerde omuz omuza olabilmek. Zaten yönetimimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız birlik olmuş durumda ve kısa zamanda toparlanacağız. Hafta sonu oynayacağımız Orhangazi Belediyespor maçını kazanarak, yeniden bir seri başlatacağımıza inancımız tam" cümlelerini kullandı.