Bölgesel Amatör Lig'de iyi bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdren İzmirspor'da imzalar konuşuyor. Lacivert beyazlı takım Doğancan Ereşmeli, Metin Aktürk ve Anıl Özerli'yi kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselen İzmirspor önünüzdeki sezon için güçlü bir kadro için çalışmalarını sürdürüyor. Lacivert beyazlılar Göztepe alt yapısından yetişen file bekçisi Doğancan Ereşmeli ile anlaştı. 1995 İzmir doğumlu Doğancan Göztepe sonrasında sırasıyla Kartalspor, Ankara Etimesgut Belediyespor, Erbaaspor, Somaspor ve son olarak Bozdoğan Belediyespor formasını terletti. Erbaaspor ve Göztepe Genç takımlarında şampiyonluk yaşayan Doğancan anlaşma sonrasında “Bu ligi iyi tanıyorum. İzmirspor formasıyla sahaya çıkmak ve şampiyonluk yaşamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Temposunu düşürmeyen Şimşek, 1992 İzmir Doğumlu Anıl Özönerli'yi kadrosuna kattı. Özönerli profesyonel futbol hayatına Göztepe formasıyla yaşadığı 2. Lig şampiyonluğu ile başladı. Sırasıyla 2. Lig’de Altınordu 3. Lig’de Maltepespor, Tire 1922, Niğde Belediyespor ve Bergama Belediyespor forma giyen Anıl son olarak oynadığı BAL ligi ekibi Serik Belediyespor formasıyla şampiyonluk yaşayarak takımının 3. Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Anlaşma sonrasında başarılı defans oyuncusu “Buradaki aile ortamının çok iyi olduğunu ve bu kenetlenmenin bizi şampiyonluğa götüreceğine inanıyorum. Bu amaç uğrunda sonuna kadar mücadele edeceğiz ve sezon sonunda zafere ulaşacağız” diye konuştu.

Transfer serisini sürdüren İzmirspor metin Salih Aktürk'ü de yuvaya döndürdü. İzmirspor'da 2014-2015 / 2015 – 2016 / 2016 – 2017 sezonlarında forma giymiş, İzmirspor formasıyla U19 Türkiye Şampiyonluğu kazanmış Metin 1 sezonluk aradan sonra Lacivert – Beyaz’lı renklere kavuştu. Genç oyuncu, “İzmirspor her zaman benim bir parçam oldu ayrı olduğum dönemde bile kalbim her zaman İzmirspor ile beraber atıyordu. Buraya tekrar dönmek bu formayı tekrar giyebilmek benim için eve dönmek gibi” ifadelerini kullandı.


Yıldız kızlar madalyasını aldı


Yıldız Kızlar İzmir İl Şampiyonasını finalde kaybederek İzmir 2. si olan İzmirsporlu gençlerin madalya töreni Alsansak Kapalı Salonunda Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapıldı. Tören sonrasında kulübe gelen sporculara Başkan Mustafa Gürkan madalya takdimi yaptı,. Gürkan, "Bu kızlar İzmirspor'umuzun geleceği. Bu sezon kısıtlı zamanda bizi gururlandıracak bu sonucu aldılar. Hepsinden gelecek sezon daha çok çalışarak şampiyonluk kazanma sözü aldım. İzmirspor her branşta yükselmeye ve başarıdan başarıya koşmaya devam edecektir" dedi.