Lacivert beyazlılar, Altay'dan Kubilay Baktır,Gönen Belediyespor'dan Okan Şen ve geçen sezon da İzmirspor forması giyen Gökhan Baziyar ile anlaştı.

Serdar Sabuncu'nun futbol direktörlüğüne, Serkan Baziya'nın da teknik direktörlüğe geçmesiyle bir kabuk değişimi yaşayan Süper Amatör Lig Beyaz Grup ekibi İzmirspor'da transferler sürüyor. Son olarak Yoldaş Geçer'ı renklerine bağlayan lacivert beyazlılar, üç ismi daha kadrosuna kattı. Şimşek, kanat oyuncusu Kubilay Baktır, stoper Okan Şen ve deneyimli forvet Gökhan Baziyar ile anlaşmaya vardı. Göztepe altyapısından yetişen 1995 doğumlu Kubilay, 2014-17 arası Altay'da 22 resmi müsabakaya çıkıp 2 gol attı. 1993 doğumlu Okan ise Kırkağaç'ta başladığı futbol kariyerinde son olarak Gönen Belediyespor'da top koşturdu. Geçen sezon da İzmirspor forması giyen 34 yaşındaki forvet Gökhan Baziyar ise daha önce Bucaspor, Altınordu, Aydınspor, Tarişspor, Atillaspor, Ulucakspor, Yeni Bornova, Yeni Milas, Bayındır, Kınık ve Gaziemir Gençlik'te top koşturdu.

İkinci yarı bugün başlıyor


Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarı bugün başlıyor. Ligde ilk yarıyı 24 puanla 4.sırada kapatan İzmirspor, bugün 14. hafta karşılaşmasında Şirinyerspor'u konuk edecek. Saat 13:00'de başlayacak maça Yeşilyurt Sahası ev sahipliği yapacak. Şimşek'te sakatlığı bulunan Hüseyin Adıgüzel maç kadrosundan çıkarıldı. Gruptaki diğer karşılaşmalar şu şekilde:
Narlıdere Belediyespor-Selçuk Efes Belediyespor, Menderes Belediye Eğitim Kültürspor- Bayındırspor,Torbalı Çaybaşıspor-Güraltayspor,Çeşme Belediyespor-Gaziemir Gençlik, Balçova Belediye Termal-Alaçatıspor, Kuruçeşmespor-Güzelbahçe Belediyespor.