SPOR-Devre arası transfer döneminde eksik bölgelerine takviye yapan İzmirspor , Havran'dan orta saha Velihan, Narlıdere Bld'den sağ bek Baran ve Siirt İl Özel İdare'den sol bek Selahattin'le anlaştı.
Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta son iki maçını kazanarak çıkışa geçen İzmirspor, devre arası transfer dönemini hızlı geçiriyor. Lacivert beyazlılar orta saha oyuncusu Velihan Yalabık, sağ bek Baran Şimşek ve sol bek Selahattin Yaman'la anlaşmaya vardı. 3 oyuncu da ayağının tozuyla lacivert beyazlıların son idmanına katıldı. Utaş Uşakspor'da profesyonel olan 1995 doğumlu Velihan Bucaspor, Menemen Belediyespor, Sandıklıspor,Pamukkalespor, Denizli Sarayköyspor ve son olarak ligin ilk yarısında Havran Fatih Belediyespor'da forma giydi. Balçovaspor'da futbol kariyeri başlayan 1994'lü Baran Göztepe, Kızılcabölükspor, Torbalıspor,Poyracıkspor ve iki sezondur Narlıdere Belediyespor'da top koşturdu. Gençlerbirliği'nde futbola başlayan 1989'lu Selahattin ise Kastamonuspor, Turanspor, Yeşil Bursaspor, Çubukspor,Bozüyükspor,Bayrampaşa, Anamur, Gaziosmanpaşa ve Şuhut Belediyespor'un ardından bu yılın ilk yarısında Siirt İl Özel İdarespor'da görev aldı.

Baziya: Hedef 5'te 5


izmirspor-transferPazar günü ligin zirve yolunda kaderini belirleyecek maçta Bayındırspor'u konuk edecek İzmirspor'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Lacivert beyazlıların teknik direktörü Serkan Baziya, hedeflerinin 5'te 5 olduğunu ifade etti. Baziya, "İkinci yarının ilk 2 maçından 6 puanla döndük. Pazar günü erken final niteliğinde bir maça çıkacağız. Şampiyon olmak istiyorsak, rakip ayırt etmemeliyiz. Özellikle önümüzdeki 3 mücadeleyi de kazanıp 5 maçlık bir galibiyet serisi yakalamak" diye konuştu. Şimşek, pazar günü Bayındırspor'u Yeşilyurt Sahası'nda konuk ettikten sonra kalan 2 maçlık periyotta Güraltay ve Gaziemir Gençlik'le kozlarını paylaşacak.