Bir aydır bakımda olan Buca İlçe Stadı'nın henüz zemininin oturmadığı ve lacivert beyazlıların pazar günü evinde ağırlayacağı Salihli Belediyespor maçının hangi statta oynanacağı kesinlik kazanmadı.

LEVENTDört maçlık galibiyet hasretini Yalova Kadıköyspor'u yenerek sonlandıran İzmirspor, stat krizi yaşıyor. Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta bir maç eksiğiyle liderin 5 puan gerisinde bulunan Şimşek,
iç saha maçlarını oynadığı Buca İlçe Stadı'nın zemininde yaşanan sıkıntıdan dolayı dertli. Buca Stadı'nı son olarak 7 Ekim'de Somaspor karşılaşmasında kullanan İzmirspor, 21 Ekim'deki Orhangazi Belediyespor müsabakasını Kemalpaşa İlçe Stadı'nda oynamıştı. 1 aydır bakımda olan Buca İlçe Stadı zeminindeki çimlerin henüz oturmadığı ve maç oynamaya müsait olmadığı öğrenildi.


Eksiklere Traore eklendi


Lacivert beyazlıların, şehre uzaklığı ve taraftar desteği alamaması sebebiyle Kemalpaşa İlçe Stadı'nda oynamak istemediği ve Balçova Belediyesi Sahası'nı gündeme taşıdığı ifade edildi. İzmirspor, ilk yarının bitimine kadar içeride Salihli Belediyespor, Yıldırım Belediyespor ve Urganlıspor'u misafir edecek. Sakatlığı nedeniyle Özcan ve Anıl'dan bir süredir yararlanamayan İzmirspor'da eksiklere bir yenisi eklendi. Yalova Kadıköyspor maçında direkt kırmızı kart gören Traore'nin en az 2 maç ceza almasına kesin gözüyle bakılıyor.