İzmir'in Cumhuriyetle yaşıt asırlık çınarı İzmirspor küllerinden doğmaya hazırlanıyor. İzmir Süper Amatör Küme'de şampiyonluk mücadelesi veren ve Şimşekler aynı zamanda kurumsallaşma ve kulübü yeniden yapılandırma konusunda da önemli atılımlarda bulunuyor. İzmirspor'u eski güzel günlerine döndürmek için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Mustafa Gürkan ve ekibi şehrin dinamiklerini hayata geçirmek ve desteğini almak için harekete geçti.
İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri Osman Gökçe, Emin Uztuğ, Can Eren Işık, Serkan Erişkin ve Ulaş Fırat Koyuncu İzmir Ticaret Odası Başkanı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş ile görüştü.
Görüşme sonucunda İzmir Ekonomi Üniversitesi ile İzmirspor A Futbol takımı için sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşma 2017-2018 sezonu sonuna kadar geçerli olacak.

Çalışmalar devam edecek


İzmirspor Başkan Vekili Parhan Ceritoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikli hedefimiz bu yıl İzmirspor'un şampiyonluğu. Bu büyük camiaya bir söz verdik. Sezon başından bu yana hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İzmirspor silkenecek ve eski güzel günlerine ulaşacak. Uyuyan devi uyandırıyoruz. İzmirspor'un ne denli büyük bir marka değerine sahip olduğunu herkes biliyor. Bu kentin adını taşıyan tek spor kulübüyüz. Şehrin dinamikleri de bunun farkında ve güzel işler yaptıkça desteklerini esirgemiyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi de gurur duyduğumuz, bu şehrin en önemli eğitim kurumlarından biri. İzmir Ticaret Odası Başkanı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Ekrem Demirtaş'a kulübümüze göstermiş olduğu teveccüh için çok teşekkür ediyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek.”