Bölgesel Amatör Lig'e iki yıl aranın ardından geri dönen İzmirspor, festival gibi bir sezon açılışı yaptı.

LEVENTİnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'nde düzenlenen sezon açılışı ve 4. uçurtma şenliğine 400'e yakın İzmirspor sevdalısı katıldı. Lacivert beyazlı taraftarlar, yöneticiler, sporcular ve ailelerinin yer aldığı etkinliğe katılım yoğundu. İlk olarak çocuklar, aileleriyle uçurtma şenliğine katıldı. Onlarca lacivert beyazlı uçurtma, İnciraltı semalarında havalanırken, güzel görüntüler oluştu. Minik Şimşekler, ayrıca alana yerleştirilen şişme oyun parkında oynadı. Çeşitli yarışmalara katılan, palyaçolarla eğlenen ve animasyonları takip eden çocuklar güzel dakikalar geçirdi. Daha sonra İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan, kulübün kuruluş yıldönümünü ve uçurtma şenliği ile ilgili bir konuşma yaptı.


Yeni transferler tanıtıldı


Gürkan, "9 Eylül 1923 yılında Eşrefpaşa'da kurulan İzmirspor, şanlı tarihi süresince Türk sporuna binlerce sporcu yetiştirmiş olmanın gururunu yaşamaktadır ve yaşayacaktır. Şartlar ne olursa olsun spor kulübü olmanın ilkelerinden ödün vermeyen İzmirspor’un 95. Kuruluş yılı ile güzel İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılını kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve şehitlerimizi saygı ile anarız. Bu vesile ile İnciraltı Cavit Ölçer tesislerinde yaptığımız 4. Cavit Ölçer uçurtma şenliğimize katılan İzmir halkını ve İzmirspor camiasına teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu. Daha sonra futbol ve voleybol takımının yeni transferleri tanıtıldı.



Serinhisar maçı berabere


İzmirspor, organizasyonun sonunda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serinhisarspor ile hazırlık maçı yaptı. Şimşek karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Lacivert beyazlılar maça Uğur, Fatih, Anıl, Utku, Hakan, Savaş, Beşir, Tolga, Özcan, Ferdi, Murat 11'iyle başladı. İzmirspor'un tek golünü 83. dakikada oyuna sonradan giren Serkan Işık kaydetti. Serdar Sabuncu'nun öğrencileri Aydınspor 1923'ün sezon açılışı dolayısıyla siyah beyazlılarla pazar günü özel maçta karşı karşıya gelecek.