Ekibiyle birlikte Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’yi makamında ziyaret eden Mehmet Sepil, Başkan İnce’nin isminin yazılı olduğu 35 numaralı Göztepe formasını hediye etti.

‘Birçok oyuncumuz Güzelbahçe’de Yaşıyor’

Güzelbahçe’nin kendileri için önemli bir lokasyonda bulunduğunu beliren Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, “Güzelbahçe, Göztepe-Urla güzergâhı üzerinde bulunuyor. Bizim için değerli bir yer. Birçok futbolcumuz da burada ikamet etmekte. O yüzden yabancısı değiliz Güzelbahçe’nin. Bir tesis yapma düşüncemiz var fakat doğru yeri bulmak için İzmir’de araştırma yapıyoruz. Torbalı’da bir yer bulmuştuk fakat bir takım sorunlardan dolayı yapamamıştık. Umarım istediğimiz alanı Güzelbahçe’de bulur buraya bir tesis kazandırırız. Bu hem Güzelbahçe için hem Göztepe için büyük bir kazanım olacaktır ”dedi.

‘Göztepe gururumuz bizim’

Göztepe’nin Süper Lig’de İzmir’in gururu olduğunu belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Süper Lig’de İzmir’in bir takımını görmek hele bu bir de semtimizin takımı Göztepe ise bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Birçok Göztepeli futbolcunun da Güzelbahçe’yü tercih etmesi bizlerin için ayrı bir gurur. Geçtiğimiz aylarda başarılı file bekçisi İrfan Can’ın nikâhını ben kıydım. Arkadaşlar ziyaretinizi ilettiğinde çok mutlu oldum ve ekibime elimizde mevcut olan bir yerle ilgili hazırlık yaptırdım. Size burada takdim edeceğim. Kahramandere mahallesinde, Ata Caddesi üzerinde, 5 dönüm kadarı belediyemize, 40 dönüm kadarı da Hazine'ye ait bir yer var. Oraya çok güzel bir tesis yapılabilir. Ben de zamanında Güzelbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yaptım, tesisin önemini iyi biliyorum. Başımızı yere eğdirmeyen, göğsümüzü kabartan Göztepe'mize destek olmak, boynumuzun borcudur. Güzelbahçespor'un yetiştirdiği oyuncuları Göztepe'de oynaması bizler için büyük bir onur olur. Hazine, kendine ait yeri verdiği takdirde biz de üzerimize kayıtlı alanı seve seve Göztepe'mize veririz. Her konuda Göztepe’miz için taşın altına elimizi koyarız. Bizim tek isteğimiz var; oraya, törenlerimizi yapabileceğimiz bir stat yapılması. Güzelbahçe olarak böyle bir eksiğimiz var, onun giderilmesini bizler için önemli. Umarım ve dilerim ki, Güzelbahçe Göztepe sayesinde güzel bir spor tesisi kazanır. Göztepe'mize Süper Ligde başarılar diliyorum. " dedi.

Görüşme sonunda başkan adına bastırılan formayı Mehmet Sepil, Başkan İnce’ye hediye etti.