Haber/Levent ARIÖZ

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezona cumartesi günü Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında başlayacak Karşıyaka, transfer yasağı ve genç oyuncularının verdiği şansı iyi değerlendirmesi dolayısıyla son 3 yıldır aynı kemik kadroyla mücadele ediyor. Mustafa Aşan, Cenk Özbey, Metin Peker, Arif Cilak, Muhammet Öztekin, Harun Atalay, Anıl Çıracı ve Hakan Kuş ve 3 yıl önce olduğu gibi ligin ilk maçı olan Tepecikspor deplasmanında da takımın vazgeçilmezlerinden olacak.

Kaleyi yine Erdoğan'a teslim edecek Teknik Direktör Mesut Toros, sağ bekte Anıl Çıracı, solda Özgür Güler'e şans verecek. Defans ikilisini son yıllarda olduğu gibi Cenk ve Metin'den kuracak tecrübeli antrenör, orta sahada Mustafa Aşan, Arif Cilak ve Muhammet Öztekin'i değerlendirecek.

Doğukan yetişemeyecek

Sağ açıkta Harun'un oynaması beklenirken, hücumün sol kanadında Doğukan'ın sakatlığı dolayısıyla genç Mahir ya da Batuhan görev alacak. Kadrosundaki istakrarı yeşil sahada göstermek isteyen Kaf Kaf lige galibiyetle başlamak için vargücüyle mücadele edecek. Öte yandan takımın yükselen yıldızı Doğukan İnci'den kötü haber geldi. Kamp döneminde 2 kez kasığından sakatlık yaşayan genç futbolcu karşılaşmada forma giyemeyecek. Afyonkarahisar kampında Kastamonuspor'la oynanan hazırlık maçında kasığından sakatlanan kanat oyuncusunun geçen haftaki Nazilli Belediyespor sınavında sakatlığı nüksetti. Kasığında kısmi yırtık oluşan futbolcu henüz takımla antrenmanlara başlayamadı.