Bu sezon 4 kez uzatma dakikalarında bulduğu gollerle puan alan kaf-kaf, 5 maçta ise geriden gelerek hanesine puan yazdırdı.

TFF 3. lig 2. grup'ta genç kadrosuyla son haftalarda yaptığı çıkışla play-off yarışına ortak olan karşıyaka, bu sezon 4 kez uzatma dakikalarında bulduğu gollerle puan aldı. kaf-kaf, 5 maçta ise geriden gelerek hanesine puan yazdırdı. deplasmanda 3 kez uzatma golleriyle gülen karşıyaka, 2-2 biten alibeyköy maçında 90+4. dakikada, yine 2-2 sona eren kızılcabölük sınavında 90+4'te, 1-1 biten bergama belediyespor mücadelesinde 90+2. dakikada ağları sarsıp puana uzandı. yeşil-kırmızılı ekip, 2-1 kazandığı son adıyaman 1954 karşılaşmasında ise galibiyeti getiren golü 90+2. dakika buldu.

Takımda eksik yok


Karşıyaka, 2-1 kazanarak sezonun ilk galibiyetini aldığı kemerspor 2003, 2-2 biten alibeyköy ve kızılcabölük, 1-1 sona eren bergama ile 2-1'lik adıyaman maçlarında yenik duruma düşmesine rağmen pes etmeyip geriden gelerek hanesine puan yazdırdı. yenik duruma düştükten sonra demoralize olmayıp mağlubiyeti kabul etmeyen kaf-kaf'ın altyapı patentli oyuncuları, cumartesi günü sultanbeyli belediyepor'a konuk olacak. geçen hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen onur ve cezası yüzünden kadroda olmayan mustafa aşan'ın döndüğü yeşil-kırmızılılarda eksik bulunmuyor.

KSK'den Bülent Zeren'e ziyaret


Karşıyaka Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Mesut Toros, Futbol Altyapı Sorumlusu Tayfun Yungul ve Sportif Direktör İsmet Arzuman, spor hekimliğinin saygın isimlerinden ve Karşıyaka camiasının önemli karakterlerinden biri olan Dr. Bülent Zeren'i ziyaret etti. Zeren'in özverili çalışmaları ile oluşturulan Karşıyaka Müzesi'ni gezen heyet, Bülent Zeren'e forma hediye etti. Öte yandan Türkiye Yelken Federasyonu ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Atatürk Kupası ikinci haftada gerçekleştirilen 420 - 470 ve Rüzgar Sörfü sınıflarının yarışları ile tamamlandı.420 Kız kategorisinde Lara Cindoğlu - Deniz Pala' dan oluşan KSK Yelken ekibi ikinciliği elde etti.