Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, geçen haftaki Afjet Afyonspor maçı biletlerinin üstüne bastırdıkları, "İnananlar asla kaybetmez" sloganını, Menemen maçında da sürdürüp, kenetlenerek 3 puana ulaşacaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma savaşı veren Bucaspor, 1-0 kazandıkları Afjet Afyonspor maçında oluşan kenetlenmenin Menemen Belediyespor maçında da devam etmesini istiyor. Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, Afyonspor maçı biletlerinin üstüne bastırdıkları, "İnananlar asla kaybetmez" sloganını, Menemen karşısında da sürdürüp tek vücut olarak futbolcuları desteklemek gerektiğinin altını çizdi. "Afyon mücadelesinde yakaladığımız sinerjiyi hafta sonunda da yakalarsak inanıyorum ki takımımız gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacaktır" diyen Başkan Doğan, "Belediyemiz, siyasilerimiz ve taraftarın birliğiyle aldığımız netice ortada. Bu başarı bir bütünlüğün verdiği meyvedir. Futbolcuların, arkasındaki itici gücü görmesi lazım.
Bucaspor'u seven her bireyi eşiyle, çocuğuyla stata davet ediyoruz. Ligde kaldığımız zaman, hep birlikte biz kazandık diyebilmek için Yeni Buca Stadı'nda sizde yerinizi alın" ifadelerini kullandı.

Uğurcan stopere


TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü kümede kalma yolunda, şampiyonluk adayı Menemen Belediyespor ile karşılaşacak Bucaspor'da cezalı oyuncuların çokluğu sıkıntı yarattı. Kart cezalıları Emre Özkan, Emre Toraman ve Oğuz Aydın'dan yararlanamayacak olan teknik direktör Yüksel Kepoğlu'nun dar rotasyonda nasıl bir kadro kuracağı merak konusu oldu. Kepoğlu'nun Emre Özkan'ın yokluğunda Uğurcan'a stoperde şans vermesi beklenirken, Emre Toraman'ın yerine ise orta alanda genç Devrim'i sahaya süreceği ifade edildi. Kepoğlu'nun kanatlarda görev alan Oğuz'un yerine de Cuma'ya hazır ol dediği bildirildi. Evlerinde oynayacakları Menemen maçından mutlak galibiyet hedeflediklerini belirten Kepoğlu, "Eksiklerimiz var ama herkes yüreğini ortaya koyacak" dedi.