Kasımpaşa'ya deplasmanda 3-1 yenilerek bu sezonki 3.mağlubiyetini alan Gö Göz'e bir darbe de golcüsü Adis Jahovic'ten geldi. Makedon golcü, sarı kart görerek Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

SÜPER Lig'de Kasımpaşa'ya deplasmanda 3-1 yenilerek taraftarını üzen Göztepe'ye bir darbe de golcüsü Adis Jahovic'ten geldi. Hafta içinde, yönetimin izni olmamasına rağmen yasağı çiğneyip demeç veren ve Başkan Mehmet Sepil'den uyarı alan Makedon futbolcunun maç sonunda gereksiz yere sarı kart görmesi kurmayları iyice kızdırdı. Kasımpaşa karşılaşmasına sınırda çıkan Jahovic "Dikkatli ol" ikazlarına rağmen karşılaşma bitiminde hakem Bülent Yıldırım'a itiraz ederek toplamda 4. sarı kartını gördü ve gelecek hafta İzmir'de oynanacak kritik Beşiktaş müsabakasında cezalı duruma düştü.

Sabri'yi sinirlendirdi

Jahovic'in kendine hakim olamayıp kart görmesi kaptan Sabri'yi de sinirlendirdi. Jahovic'i hakemin yanından almaya çalışan tecrübeli futbolcu, takım arkadaşının kart görmesine engel olamadı. Jahovic'e tepki gösteren Sabri, sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Yurt dışında olan Başkan Mehmet Sepil'in de kart sonrası büyük üzüntü yaşadığı ve Adis Jahovic'i bir kez daha uyaracağı bildirili. Teknik direktör Tamer Tuna da oyuncusunun gereksiz yere kart gördüğünü ifade ederek, "Bunun değerlendirmesini hafta içinde yaparız" diye konuştu. Öte yandan kulüp başkanı Mehmet Sepil, takımlarının şimdiye kadar ortaya koyduğu başarılı performansı Kasımpaşa maçında sahaya yansıtamadığını belirtti. Sepil, yaptığı açıklamada, ligde ilk 9 haftada elde ettikleri başarılı sonuçların ve bu nedenle oluşan ilginin, takım üzerinde ciddi bir baskı oluşturduğunu vurguladı.
Kasımpaşa maçında bu baskıyı kaldırabilecek durumda olmadıklarını gördüklerini belirten Sepil, "Hocamızın da söylediği gibi bizi diğer takımlardan ayıran ve başarılı yapan etkenlerin hiçbiri dün sahada yoktu." ifadesini kullandı.

Tuna:Kimliğimizi sahaya yansıtamadık

Kasımpaşa karşısında alınan yenilginin çok üzücü olduğunu anlatan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Kasımpaşa'yı kutluyorum. Biz kendi değerlerimizi sahaya yansıtamadık. Rakibin oyun geçişlerinde ve hızlı ataklarında kötüydük. Kendi kimliğimizden uzak kaldık. İstediklerimiz her zaman olmuyor. Kasımpaşa karşılaşmasında planladıklarımızı yapamadık" dedi. Eski takımı Beşiktaş hakkında çok yorum yapmayacağını sözlerine ekleyen Tuna, "Beşiktaş'ta 2 önemli sezon geçirdim. Haftaya çok güzel bir maç oynayacağız" ifadesini kullandı.