Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla düşüşe geçen sarı kırmızılı takım Sivasspor ile saat 13.30'da deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Antalyaspor'a 1-0 kaybederek düşüşünü sürdüren Göztepe, bugün kendisi gibi orta sıralarda yer alan Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni 4 Eylül Stadı'nda Arda Kardeşler'in yöneteceği müsabakanın başlama düdüğü saat 13.30'da çalacak. Konuk sarı-kırmızılılarda kart cezalısı stoper Reis ile sakatlıkları bulunan sol bek Traore, defans oyuncusu Hakan ve orta saha Atakan forma giyemeyecek.
Ligde son 3 maçından puansız ayrılan İzmir temsilcisinde teknik direktör Bayram Bektaş zorlu bir deplasmana çıkacaklarını ancak takımına güvendiğini söyledi. Bektaş, "Kötü gidişatımızı Sivas'ta durduracağımıza inanıyorum. Maça en iyi şekilde hazırlandık" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı ekip geçen sezon Demir Grup Sivasspor'u deplasmanda 3-2, Bornova Stadı'nda da 1-0 yenmeyi başarmıştı. Bu maç öncesi iki ekibin de 18 puanı bulunuyor. Göztepe'nin muhtemel 11'i şu şekilde: Beto - Gassama, Titi, Kadu, Berkan, Alpaslan, Borges, Castro, Halil, Yasin, Cikalleshi (Jarome)

Deplasamanda istediğini alamadı


Ligde en son Çaykur Rizespor'u 2-0 yendikten sonra Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 2-1, Medipol Başakşehir'e 2-0 ve son olarak Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe, 15. haftaya 18 puan ve averajla 11. sırada girdi. Sarı-kırmızılı ekip bu sezon deplasmanda çıktığı 7 maçta ise 1 galibiyet ve 6 yenilgi aldı.