Sarı kırmızılı takım, son olarak İngiltere'de Hull City formasını giyen Uruguaylı forvet Abel Hernandez'le görüşüyor. 27 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de transferde şimdiye kadar 7 isimle yollarını ayırıp Alanyaspor'dan Gassama ile Berkan Emir, Elazığspor'dan Alpaslan Öztürk, Velez Sarsfield'ten Fausto Grillo'yu transfer eden Göztepe, golcü arayışlarında rotayı Uruguay'a çevirdi. Göztepe, son olarak İngiltere'de Hull City formasını giyen Uruguaylı forvet Abel Hernandez'le görüşüyor. Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki oyuncu için Bursaspor'un yanı sıra CSKA Moskova'nın da devreye girdiği öğrenildi.

2009-2014 yılları arasında İtalya'da Palermo forması giyen Hernandez, Uruguay Milli Takımı'nda FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde de 5 maçta oynadı. Geçen sezon sakatlık problemi yaşayan oyuncu, Hull City formasıyla 10 maçta 8 gol attı. Yeni sezon öncesi Erzurum'daki ilk etap kampını sürdüren sarı-kırmızılılarda futbolcular dünü izinli geçirdi. Göztepe, yarın ilk hazırlık maçında Alanyaspor'la karşılaşacak. Mücadeleyi Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de takip edecek.

BERKAN EMİR ÇOK MTULU


Sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin yeni oyuncularından Berkan Emir, "Geçen seneki performansımızı aratmayacağımızı düşünüyorum." dedi. Berkan Emir, kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan videolu açıklamasında, Göztepe ile daha önce de görüştüğünü, sarı-kırmızılı ekibe geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Erzurum kampının çok iyi geçtiğini bildiren Berkan Emir, "Uyum sorununu çok çabuk çözeceğimi düşünüyorum. Sezon başı kampları her zaman zordur. Genç arkadaşlarımız da çok, onlar da yetenekli. Gayet uyumlu geçiyor." diye konuştu. Berkan Emir, teknik direktör Bayram Bektaş'ın geçen sezon Ümraniyespor'la önemli bir başarı yakaladığını belirterek kendisinin Göztepe için çok doğru bir tercih olduğunu kaydetti.