Teknik Direktör Bayram Bektaş, kadrodaki eksik oyuncuların çokluğu sonrası alternatif arayışlarına başladı. Beklenmedik kayıplar yaşayan Bektaş, genç futbolculara hazır olmaları talimatını verdi.

Spor Toto Süper Lig'de Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından pazar günü deplasmanda Galatasaray'ın karşısına çıkacak Göztepe'de cezalı ve formsuz futbolcuların çokluğu sıkıntı yaratıyor. Yeni Malatyaspor maçında kırmızı kart gören orta saha oyuncuları Poko ve Castro'nun yanı sıra sportmenlik dışı davranışı yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) tedbirli olarak sevk edilen kaleci Beto'dan büyük ihtimalle faydalanamayacak teknik direktör Bayram Bektaş, alternatif arayışlarına başladı. Beklenmedik kayıplar yaşayan Bektaş, genç futbolculara hazır olmaları talimatını verdi.

 

Göktuğ'ün Süper heyecanı


Göz-Göz'de Beto'nun yokluğunda gözler genç eldiven Göktuğ Bakırbaş'a çevrildi. Beto'nun ceza alması halinde Türk Telekom Stadı'nda kaleyi koruyacak Göktuğ kariyerindeki ilk Süper Lig maçına çıkacak. Orta sahada ise Ngando-Alpaslan ikilisine şans vermesi beklenen Bayram Bektaş'ın Ghilas'ın formsuzluğu yüzünden ileri uca Menemen Belediyespor'dan alınan genç golcü Samed Ali'yi de yerleştirebileceği kaydedildi. Deportivo La Coruna'dan transfer edilecek orta saha Celso Borges'i de dört gözle bekleyen genç teknik adamın, Kosta Rikalı futbolcuyu mutlaka Galatasaray'a karşı oynatmak istediği ifade edildi.

Yasin eski takımına karşı


Yeni Malatyaspor maçında oyuna sonradan girip takımı ayağa kaldıran Göztepe'nin yıldızı Yasin Öztekin'in eski kulübü Galatasaray'a karşı sahaya 11'de çıkacağı vurgulandı. Asla ümitsizliğe kapılmadıklarını söyleyen Teknik Direktör Bayram Bektaş, "Kim görev alırsa alsın Göztepe formasını en iyi şekilde terletecektir. Evimizde yaşadığımız kaybı deplasmanda kazanarak telafi edeceğiz, bu gücümüz var" diye konuştu.


Fikstür korkutuyor


Üst üste Galatasaray ve Fenerbahçe'yle oynayacak Göztepe'yi zorlu bir fikstür bekliyor.

Lige sürpriz Yeni Malatyaspor mağlubiyetiyle başlayan Göztepe'yi zorlu bir fikstür bekliyor.
Pazar günü İstanbul'da Galatasaray'ın konuğu olacak Göz Göz, 3. hafta ligin bir diğer güçlü ekibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Daha sonra Alanyaspor deplasmanına gidecek Göz Göz, ilk 5 haftayı Bornova Doğanlar Stadı'nda konuk edeceği Kayserispor maçıyla noktalayacak. Zorlu fikstürü en az puan kaybıyla tamamlamak isteyen Göz Göz, özellikle İzmir'deki Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kadu ve Atakan yok


Geçen sezonun flaş takımlarından olan Göz Göz ilk 5 haftayı 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplayarak tamamlamıştı. Öte yandan sarı kırmızılılar Galatasaray maçının hazırlıklarına Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde devam ediyor. Son idmanın ilk bölümünde 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan oyuncular, ikinci bölümde ise dar alanda oyun çalışması gerçekleştirdi. Takımda takımdan ayrı çalışan Kadu ve Kerem Atakan dışında eksik bulunmuyor.

[caption id="attachment_135384" align="aligncenter" width="800"]goztepe Teknik Direktör Bayram Bektaş, kadrodaki eksik oyuncuların çokluğu sonrası alternatif arayışlarına başladı.[/caption]

Scarione adım adım Erzurum'a


Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş'ın gözden çıkardığı Oscar Scarione adım adım Erzurumspor'a gidiyor. Uzun süredir transferi bitirmeye çalışan Doğu ekibi, Göztepe'nin Arjantinli yıldızı Oscar Scarione'de mutlu sona yaklaştı. 33 yaşındaki orta saha ile büyük ölçüde anlaşan Dadaşlar, önümüzdeki günlerde imza töreni düzenleyecek. 3 yıl Kasımpaşa'da oynayan Tangocu, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Göztepe ile 17 Süper Lig maçında 2'şer gol ve asistlik performans sergiledi. Erzurumspor'un Scarione'nin bonservisi için Göztepe'ye sembolik bir ücret ödeyeceği öğrenildi.