Fotomaç yazarı ve A Spor yorumcusu Turgay Demir, Göztepeli taraftarları çileden çıkardı. A Spor ekranlarında Cuma akşamı yayınlanan ve ve Cüneyt Şen'in sunduğu Futbol Meydanı programına katılan Turgay Demir, Evren Turhan ve Haldun Domaç Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumladılar.

Galatasaray'ın kalan maçlarını ve şampiyonluk şansını yorumlayan Turgay Demir'in, programın sunucusunun, "Galatasaray'ın Göztepe ile de maçı var" demesi üzerine, "Göztepe'yi yener, Göztepe takım mı yaaa" ifadesi büyük tepki topladı.

https://youtu.be/e78OQsEOCao

Sarı-kırmızılı taraftarların en büyük sosyal medya platformlarından biri olan GözGözTV'nin konuyu gündeme getirmesi üzerine binlerce Göztepeli taraftar, Turgay Demir'i protesto etti. Taraftarlar Fotomaç Gazetesi ve A Spor'u telefon, faks ve mail yağmuruna tuttu.

Facebook ve Twitter'da da Turgay Demir'in bu sözlerinin yer aldığı video paylaşıldı ve sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından videonun altına yüzlerce yorum yapıldı. Turgay Demir'in de kendi twitter hesabından GözGözTV'nin paylaşımını retweet etmesi dikkat çekti.

GözGözTV paylaşımında "Seni yorumcu diye televizyona çıkaranın, konuşma hakkı tanıyanın........" GÖZTEPE ADINI AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEK! ifadelerini kullandı.