Üç maçtır gol orucuna giren Jerome Cameron'u kızağa çekmeyi planlayan Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Sivasspor'u Arnavut forveti Sokol Cikaleshi'yle yıkmayı planlıyor.

LEVENTÜst üste aldığı 3 mağlubiyetin yarasını Sivasspor maçında sarmak isteyen Göztepe, cumartesi günü oynayacağı mücadeleye çıkış gözüyle bakıyor. Devre arasına kadar kalan 3 mücadeleden maksimum puanları toplamayı amaçlayan sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Bayram Bektaş, kadroya neşter vurmaya hazırlanıyor. Bektaş'ın yapacağı ilk kan değişikliği ise forvet hattına olacak. Demba Ba ve Jahovic'in geçen sezonki şaşalı performansını aratan Jerome Cameron'u kızağa çekmeyi planlayan Bayram Bektaş, Sokol Cikalleshi'yi santrfora monte etmeyi planlıyor. 5 maçtır gole hasret kalan ve toplamda 2 kez ağları sarsan Jerome'u yedek bekletecek genç teknik adam, Nazilli Belediyespor'la oynanan Türkiye Kupası maçında beğeni toplayan Arnavut forveti 11'e hazırlıyor.

Poko yeniden 11'e


Bu sezon sarı kırmızılılarda şans bulduğu 6 maçta da oyuna sonradan giren 28 yaşındaki futbolcu, Sivas maçında şans bulursa ilk kez as takımda şans bulacak. Süper Lig'deki 4. sezonunu geçiren ve oynadığı 4 takımda 19 kez fileleri havalandıran Cikaleshi'nin tercübesinden faydalanmak isteyen Bektaş, yine hücum kanatlarında Halil Akbunar ve Yasin Öztekin'i kullanacak. Bayram Bektaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda beğendiği bir diğer oyuncu Samet Kaya'nın da mutlaka maçın gidişatına göre oyuna dahil olması bekleniyor. Orta sahada da rotasyona gidecek Bayram Bektaş, 2 maçtır kızağa çekilen Poko'yu ön liberoya yerleştirmeyi planlıyor. Cezalı Wallace Reis'in yokluğunda savunmada da değişikliğe gidecek Göz Göz'de stoper tandeminde Titi'ye Kadu'nun eşlik etmesi bekleniyor.