Forvet transferi için uzun süredir Mario Gomez'e kilitlenen Göztepe'ye rakip çıktı. Beşiktaş eski oyuncusunu kiralık kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Bursaspor'dan Titi'yi alarak bu sezonki 8. transferine imza atan Göztepe'nin Mario Gomez hayali sekteye uğrayacak görünüyor. Alman golcüyü kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan ve Stutgart'a yıllık 1.5 milyon Euroluk kiralama teklifinde bulunan Göz Göz'e rakip çıktı. Beşiktaş'ın eski forveti Gomez'le ilgilendiği iddia edildi. Siyah beyazlıların Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in yıldız oyuncuyla Almanya'nın Münih kentinde bir görüşme yaptığı ve anlaşmanın çok yakın olduğu gelen bilgiler arasında. Gomez'ın yapılan görüşmede, "Para önemli değil. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Yeniden Beşiktaş taraftarlarının karşısına çıkmak beni mutlu edecek" dediği öğrenildi. Mario Gomez'le yapılan görüşmeleri her fırsatta yalanlayan Beşiktaş Yönetimi Suttgart'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcu için Alman Kulübü'ne ilk etapta kiralama teklifinde bulunacak.

Çalışmalar Urla'da sürecek


Öte yandan Hollanda kampını noktalayıp İzmir'e dönen Göztepe, oynadığı son hazırlık maçında Twente'ye 3-0 yenildi. Sahaya Beto - Traore, Reis, Hakan Çinemre, Gassama, Poko, Castro, Ngando, Halil, Gouffran, Deniz ilk 11'iyle çıkan Göz-Göz, ilk yarıyı 18'de Cantalapiedra ve 40'ta Bapoh'un golleriyle 2-0 geride tamamladı. Teknik direktör Bayram Bektaş ikinci yarıda tüm futbolcularına şans verirken, 72'de Trotman sonucu belirledi. Sarı kırmızılılar, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde başlayacak.