TFF 1.Lig'de zirve ortağı Ankaragücü'ne bugün saat 15:30'da konuk olacak Altınordu, rakibini yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyor.

TFF 1. Lig'de geçen hafta evinde Elazığspor'u 2-1 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlayan 12. sıradaki 23 puanlı Altınordu, bugün deplasmanda 35 puanlı zirve ortağı Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak randevuda Zorbay Küçük düdük çalacak. Müsabaka beIN Sports Max 1'den naklen yayınlanacak. İzmir temsilcisinde sarı kart cezalısı Barış ile idman eksiği olan Kerim Alıcı ve Alican forma giyemeyecek. Cezası biten Kerim Avcı ise takımdaki yerini alacak. Altınordu, Başkent ekibinin iç sahadaki 6 haftalık galibiyet serisini sonlandırmayı hedefliyor. Zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Geçen haftaki Elazığspor galibiyetinin ardından Ankaragücü karşısında da 3 puan için mücadele edeceğiz. Rakibimiz taraftarının desteğini arkasına alacak. Biz bu tip karşılaşmalara daha iyi motive oluyoruz. Oyuncularımıza gerekli uyarıları yaptık. Futbolseverlere keyifli bir maç izleteceğiz. Bize yakışan oyunu sergileyeceğiz" diye konuştu. Kırmızı lacivertlilerin muhtemel 11'i şu şekilde: Erce - Murat, Hasan, Uğur, Yusuf, Berkay, Oğulcan, Serkan, Erdoğan, Kerim Avcı, Mirkan

Gençler eğitimde de başarılı


ALTINORDU Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) çatısı altında “Gerçek” profesyonel futbolcu olma eğitimlerini sürdüren çocuklar, yeşil çimdeki başarılarını okulda da devam ettiriyor. Sömestr tatiline 44 takdir belgesi ve 28 teşekkür belgesi alarak giren çocuklar, bizleri bir kez daha gururlandırdı. U10 takımının tamamı belge kazanırken, U11, U12 ve U13 ekiplerinde ise sadece birer futbolcu belge barajının altında kaldı. Sporcu Özlük İşleri Yönetmeni Funda Hızlı Atik, çocukların başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirdiklerini söyleyerek, “U13 takımımızdan 20, U12’den 21, U11’den 16, U10’dan ise 15 sporcumuz, çalışmalarının karşılığını takdir ve teşekkür belgeleri ile aldılar. Hüseyin Maldar 98,80, Çınar Akçakır 98,76, Ege Arslan 98,11 ve Atakan Demir ise 94,87 not ortalaması ile yaş gruplarının en iyi derecesini elde ettiler.  Çocuklarımızın düzenli ve disiplinli çalışmalarını sürdürüp hem sahada hem de okulda başarılarının devam etmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.