Sezona Manisa deplasmanında başlayan yeşil-beyazlı ekip, Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde Samsunspor’u ağırlayacak. Karşılaşma Cuma günü(Yarın) saat 18.00’da oynanacak.

Dokuz sezonluk aranın ardından çıktığı 1. Lig’de genç kadrosu ile mücadele eden yeşil-beyazlılar, evinde oynayacağı maçta Bornovalı sporseverlerin desteğini bekliyor. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Antrenör Zafer Aktaş ve Takım Takım Kaptanı Eren Kocatürk, sporseverlere çağrı yaptı.

Yeşil-beyazlı ekibin üst liglere alışık olduğunu hatırlatan Başkan İduğ, “Yıllar sonra yeniden 1. Lig’de mücadele ediyoruz. Mütevazı bir bütçe ile gençlerden oluşan bir kadro kurduk. Amacımız centilmence mücadele edip, iyi basketbol oynamak. Tüm bunlar seyirci ile anlam kazanacaktır. Bornovalı sporseverleri mutlaka yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Genç bir kadroya sahip olduklarına dikkat çeken Antrenör Zafer Aktaş, “Bizler oyuncularımıza güveniyor, iyi işler yapacaklarına inanıyoruz. Gelin, bu gençlere destek olun” diye konuştu. Tecrübeli kaptan Eren Kocatürk de tribünlerin dolu olmasının motivasyonları açısından çok önemli olduğunu söyledi.