Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yeni sezonda statlara seyirci alınması beklenirken, Gürsel Aksel Stadı'nda büyük bir taraftar desteğiyle oynayacak Göztepe, iddialı bir takım kurmaya hazırlanıyor. Cherif Ndiaye ve Adis Jahovicli forvet hattına bir takviye daha isteyen Göz Göz, Ankaragücü'nden ayrılmaya hazırlanan Norveçli forvet Torgeir Börven'i transfer etmek için girişimlere başladı. Geçen sezon Ankara ekibinde 29 maçta 10 gol atan ve oyuncunun son haftalardaki sakatlığı sonrası üst üste kötü sonuçlar alan Ankara ekibi küme düşmekten kurtulamamıştı. Oyuncunun TFF 1. Lig'de oynamak istememesi sebebiyle Norveçli futbolcunun Ankara ekibiyle devam etmek istemediği öğrenildi.

4 takım daha peşinde

2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki forvetin ya alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmesi ya da uygun bir bonservis bedeliyle satış listesine konması bekleniyor. Göztepe teknik heyetinin oldukça beğendiği Börven ile ilgili girişimlere başladığı öğrenildi. Deneyimli forveti Göz Göz dışında, Antalyaspor, Alanyaspor, Kayserispor ve Erzurumspor’un istediği gelen bilgiler arasında. Öte yandan U15 Milli Takımı'nın 26 Haziran - 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında İstanbul TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı hazırlık kampı aday kadrosu açıklandı. Göztepe'nın altyapı futbolcuları Çağrı Fedai ve Kerem Coşkun da kadroya davet edilen isimler arasında yer aldı. Yavuz Özkaya

Karman, Getafeli Nyom'u istiyor

Süper Lig'de transfer döneminde Altınordu'dan stoper Kahraman Demirtaş'ı resmen renklerine bağlayan Göztepe'de teknik direktör Ünal Karaman yönetime sağ bek alınması için isim verdi. Lamine Gassama ile yolları ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılarda Karaman'ın Allan Nyom'u istediği öğrenildi. İspanya'nın Getafe takımında top koşturan Kamerunlu oyuncunun sözleşmesinin bittiği bildirilirken, harekete geçen kurmaylar oyuncuyla görüşmelere başladı. La Liga'da geçen sezon 31 maça çıkan 33 yaşındaki sağ bek 2336 dakika sahada kaldı. Nyom 12 defa da Kamerun Milli Takımı'nda top koşturdu.