Bu sezon sadece 6 galibiyet alabilen Bucaspor, 3 puan kazandığı haftaların ertesinde ya yenildi ya da berabere kaldı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta hafta içi mücadelesinde Tokatspor'a 1-0 mağlup olan Bucaspor, istediği galibiyet serisini bir türlü yakalayamadı. Bu sezon sadece 6 galibiyet alabilen İzmir ekibi, 3 puan kazandığı haftaların ertesinde ya yenildi ya da berabere kaldı. İlk olarak 2'nci haftada Eyüpspor'u deplasmanda 4-1 yenen Bucaspor, ardından da evinde Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu. Sonraki galibiyetini ise 7'nci haftada Mersin İdmanyurdu karşısında 1-0'lık skorla alan İzmir ekibi bu kez de İnegölspor'a aynı skorla boyun eğdi. Tuzlaspor'u 11'inci haftada 3-1 yenerek 3'üncü galibiyetini elde eden sarı-lacivertliler yine seri yakalayamadı ve Amed Sportif deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü.

Düşme korkusu yok


Bucaspor 3-1 kazandığı Kastamonuspor 1966, 3-2 yendiği Eyüpspor ve 2-0'la geçtiği Kocaeli Birlikspor müsabakalarının ardından geleneğini bozmadı. Buca, Kastamonuspor'dan sonra Etimesgut Belediyespor'a, Eyüpspor'dan sonra Hatayspor'a ve Kocaeli Birlikspor'dan sonra Tokatspor'a yenildi. Sıralamada 20 puanla 14'üncü basamakta bulunan sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Aytekin Durmaz, üst üste alınacak 3 puanların kendilerini çok rahatlatacağını belirterek, "Ben futbolcularıma ve ekibime güveniyorum. Bizim düşme korkumuz yok" diye konuştu.

BÜT'ten akademiye meyve-sebze yardımı


Mali olarak sıkıntılı bir süreçten geçen Bucaspor'da altyapıya gıda yardımı yapıldı.

Bucaspor Üniversiteliler Topluluğu, sarı lacivertlilerin Futbol Akademisi’ne iki haftalık meyve sebze yardımında bulundu. Geçtiğimiz süreçte elektrik ve suyu kesilen bir çok maddi ve idari dertle boğuşan salı lacivertli futbolcular gelen yardımla biraz olsun yüzü güldü. A takım alt sıralardan kurtulma mücadelesi verirken altyapı takımları oynadıkları liglerde şampiyonluğa oynayıp sarı lacivertli futbolseverlerin gururu oldu.