İkinci yarıda alt sıralardan kurtulmak için mücadele edecek olan Bucaspor bugün Keçiöerengücü deplasmanında terleyecek. Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği maç saat 13.30'da başlayacak
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk yarısında istediği skorları alamayan 13 puanlı 15. sıradaki Bucaspor, bugün zirve mücadelesi veren Keçiörengücü deplasmanında terleyecek. Ankara Aktepe Stadı'nda Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği maç saat 13.30'da başlayacak. Bucaspor'da takımdan ayrılan ve henüz kulüp bulamayan Veli, Emin, Zafer ve Burak forma giyemeyecek.
Teknik Direktör Aytekin Sümbül, önemli eksiklerle Ankara'ya gideceklerini ancak şartlar ne olursa olsun galip gelmek istediklerini söyledi. Sümbül, "Hafta içinde evimizde Galatasaray'la zorlu bir kupa maçı oynadık. Genç futbolcularımızın performansı bana umut verdi. Keçiörengücü de yukarılara oynuyor. Zor maç olacak" dedi. Sezonun ilk yarısında Buca'da oynanan müsabakayı Keçiörengücü 3-2 kazanmıştı.Fırtına sahaya Hüseyin - Sancar, Emre Toraman, Uğurcan, Abdullah, İbrahim, Atakan, Saruhan, Emre Özkan, Alpay, İlyas ilk 11'i ile çıkacak.