İzmirspor Bayan Voleybol Takımı, 2. Lig 3. Grup'ta fırtına gibi ilerliyor. Şimşekler'in hedefi önce Play Off, ardından 1.Lig.

LEVENTGeçmişten bu yana sadece futbola değil, bir çok branşta adından söz ettiren İzmirspor'da bayan voleybol takımı sezona fırtına gibi başladı. 2. Lig 3. Grup'ta 7 maçta 6 galibiyet alarak zirve yarışını sürdüren lacivert beyazlılar, bugün namağlup 2. sırada bulunan Alaşehir Belediyespor'u konuk edecek. Grupta ilk 2 sırayı alan takımın Play Off'a kalacağı statüde Şimşekler, bu sene 1. Lig'e yükselmeyi hedefliyor. İzmirspor Voleybol Şube Sorumlusu Serkan Erişkin, 4 yıldır 2. Lig'de mücadele ettiklerini, kurdukları genç kadrolarla zirve mücadelesi verdiklerini belirtti. Erişkin, "Bu sezon üst üste 5. galibiyetimizi aldık. Bugün 15.00'te ligin namağlup takımı Alaşehir Belediyesi ile oynayacağız. Zirve yolunda taraftarımızı maça davet ediyoruz" dedi.

Altyapıya önem veriliyor


Hedeflerinin İzmirspor armasını parkelerde en iyi şekilde temsil etmek olduğunu vurgulayan Erişkin, "Yönetimimizin salon sporlarına verdiği önem, takdire şayan. Başkanımız Mustafa Gürkan, Başkan Vekili Parhan Ceritoğlu, Genel Sekreter Can Eren Işık, Salon Sporlarından Sorumlu Asbaşkan Osman Gökçe ve Asbaşkan Ali Koyuncuoğlu'nun desteklerine teşekkür ederiz" dedi. Başantrenor Mehmet Berkant Çakır ise altyapıya büyük önem verdiklerini ve 4 yıl sonra sadece özkaynaktan yetişen sporcularla yarışmacı takım oluşturacaklarını ifade etti. Çakır, "Bu yıl genç bir kadroyla yola çıktık. Hedefimiz önümüzdeki maçları kazanıp zirve ortağı olmak. Bu yolda taraftarlarımız bizi sonuna kadar desteklesinler" diye konuştu. Levent ARIÖZ

Kaptanlar iddialı


Filede fırtına gibi esen lacivert beyazlı bayan voleybol takımının iki kaptanı Sevgi İdil Özdemir ve Buse Karadan, bu yıl yakalanan başarının sırrının takım uyumu olduğunu dile getirdi. İki kaptan, "Hepimiz genç ve gelişime açık oyuncularız. Kısa sürede güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyoruz. Her geçen gün üzerine koyarak oyunumuzu geliştiriyoruz. Bu yılki ilk hedefimiz performansımızı en üst düzeyde tutup play offlara katılmak. Eğer bu hedefi gerçekleştirirsek gerisinin geleceğini düşünüyorum. Umarım takımca hakettiğimiz başarılara ve hedeflerimize ulaşabiliriz. İzmirspor formasını hakettiği üst liglere yükselmek amacındayız" cümlelerini kullandı.