Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. 

Terim, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Kulübü, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın yeni tip korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklamıştı. 

Açıklamanın ardından Fatih Terim'in kızları da twitter hesaplarından ard arda paylaşım yaptılar. Buse Terim Bahçekapılı, "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından kızından büyük tepki geldi. Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!" ifadelerini kullandı. Fatih Terim, Beşiktaş ile oynadıkları maç öncesinde ligin devam etmesine isyan etmiş ve TFF'ye büyük tepki göstermişti.