Bahattin Tatış Kampüsü Cahit Gürkan Salonu’ndaki törende Ekmekçioğlu ve Denizli, ödüllerini Altay Marşı eşliğinde İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış’ın elinden aldı. Tatış, Altay’a İzmir sporuna yaşattığı gurur için teşekkür ederek, “İzmir, ülkemizin ve dünyanın en güzel kenti. Altay da bu kentin sporunun gelişmesi için çok önemli bir misyon üstlendi. Altay sayesinde gururlanıyoruz” dedi.

Eğitim hayatının iki yılını İTK’de geçiren Başkan Ekmekçioğlu okulda çok güzel günler yaşadığını belirterek,  “Başarı için bir hikaye yazmak, farklılaşmak gerekiyor. Altay tarihinin en genç başkanı olarak kazanılan üç şampiyonluk benim için çok önemli edinimleri de beraberinde getirdi. Bu ödül ise yaptığımız tüm işlerin takdir edildiğini gösteriyor. Büyük Altay, Türkiye’ye mal olmuş, armasında İzmir yazan bir kulüp. İki güzide kurumun burada buluşması çok anlamlı” diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Denizli ise İTK’nin Türk eğitiminde önemli bir yerde bulunduğuna işaret ederek, “70 yılı aşkın bir süredir kendini sürekli geliştiren ve önemli isimler yetiştiren bir okuldan aldığımız bu ödül bizler için çok değerli. Tatış Ailesi ile uzun yıllara dayanan bir beraberliğimiz var ve kendilerini tanımaktan her zaman mutlu oldum” dedi.

Ekmekçioğlu ve Denizli, töreninde sonunda Genel Müdür Yiğit Tatış’a Altay forması hediye etti.