Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Göztepe'de sezonun sonu yaklaşırken ayrılıklar başladı. Sezon başında Borussia Dortmund'dan büyük ümitlerle bonservissiz olarak transfer edilen Hüseyin Bulut, beklentileri karşılayamadan takımdan ayrıldığını açıkladı. 21 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir sezon sonra Göztepe'den ayrılmaya karar verdim. Hoşçakal Göztepe ve başarılar dilerim" ifadelerinde bulundu. Bu sezon Sivas Belediyespor ve Yozgatspor 1959 FK ile oynanan kupa maçlarında ve 9 defa U19 liginde top koşturdu. Bu vedanın ardından takımdaki ayrılıkların da sürmesi bekleniyor. Sözleşmesi sona erecek Atakan Kesgin'le yola devam etmeyecek Göztepe Yalçın Kayhan'ı da oynayabileceği kiralık bir takıma verecek.

Serdar kalacak

Öte yandan sarı kırmızılılar, çapraz bağları kopan Serdar Gürler'i bırakmayacak. Ligin 30'uncu haftasında oynanan Fenerbahçe maçında çapraz bağları kopan ve yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalacak Serdar'a sahip çıkmak isteyen yönetim, deneyimli oyuncunun bonservisini alabilmek için şartları zorlayacak. İspanya'nın Huesca takımından geçen sezonun devre arasında kiralanan Serdar için temaslara başlayacak Başkan Mehmet Sepil'in Sivasspor maçının ardından Serdar'la da birebir görüşeceği vurgulandı.Göztepe'de 1.5 yılda başarılı bir grafik ortaya koyan 28 yaşındaki futbolcunun da İzmir'den ayrılmak istemediği ve tarafların en kısa zamanda anlaşmaya varacağı dile getirildi. Serdar sakatlanmadan önce Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer listesine girmişti. 

Napoleoni'ye Okan Buruk teşekkür etti

Göztepe'nin futbolcusu Stefano Napoleoni, Başakşehir’in şampiyonluğa ulaşmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. İtalyan oyuncu, "Başakşehir’in şampiyonluğa ulaşması beni çok mutlu etti. Kesinlikle hak edilmiş bir şampiyonluk elde ettiler. Bütün takım olarak bu hedefe ulaşmak adına çok çalıştılar ve sonunda başardılar" şeklinde konuştu. Teknik direktör Okan Buruk’un, şampiyonluğa ulaşmalarının ardından geçmiş yıllardaki emeklerinden ötürü kendisine teşekkür ettiğinin hatırlatılması üzerine Napoleoni “Bu beni gerçekten çok mutlu etti. Beni düşündükleri için kendilerine teşekkür ediyorum” karşılığını verdi.