HABER / levent ARIÖZ

Transfer yasağını kaldırmak için Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş'ın inanılmaz bir mücadele verdiğinin altını çizen Teknik Direktör Tolga Doğantez, "Mucizevi bir şekilde transfer tahtası açıldı. Başkan Cihan Aktaş, önüne çıkan tüm engelleri kaldırmayı başardı. Hatta tam yasağı kaldırdık, takviyeleri yapacağız derken, akşam 9 buçukta ismini açıklamak istemediğim bir isim sürpriz bir şekilde çıkıp önümüze pürüz çıkardı. Ancak Başkan Aktaş, kararlılığını sürdürdü ve kadromuzu güçlendirmeyi başardık. Artık top bizde. Başkanımızın fedakarlığını boşa çıkarmayıp bu takımı ligde tutmak için vargücümüzle mesai harcayacağız" dedi.

Zor bir süreç yaşıyoruz

Transfer döneminin oldukça yorucu ve sancılı geçtiğini ifade eden Bucaspor Teknik Direktörü Tolga Doğantez, "Transferin neredeyse son dakikalarında takviyeler yaptık. Tercihleri yaparken fazla seçim yapma şansımız yoktu. Özellikle Yıldıray başta olmak üzere rüştünü ispatlamış bir oyuncuyu aramıza kattık. Geçen hafta maç günü İzmir'e geldi. Kondisyon olarak hazır değil. Hazırlarken sakatlanmamasına gayret edeceğiz. Bu süreçte maç kazanma mecburiyetimiz var. Yeni transferlerle ilk kez geçen hafta maç günü birlikte olabildik. Zor bir süreç yaşıyoruz. 38 kişilik bir kadroya sahibiz. 23-25 kişiyle antrenman yapmak zorundasınız. Fiziksel olarak hazır olmayan bir grupla hazır olan grubu kaynaştırmak lazım. Sancılı bir süreçten geç" dedi.

Taraftar protestosunda haklı ama zaman birlik olma dönemi

İç sahada kaybedilen üst üste 2 maçın ardından taraftarın tribündeki protestolarını yorumlayan Tolga Doğantez, "Kendi evinde 2 maç kaybedersen tabiiki üzülürsün ve protesto etmeye hakkın vardır ama şimdi herkesin birbirine destek olması lazım. Taraftar, camia birbiriyle el ele vermeli. Bu girdabın içinden takımı kurtarmak için buradayız. Ama tek başına başarılı olamayız. Başta taraftar olmak üzere herkesin sahanın içindeki futbolculara sonuna kadar destek vermeli. Bu zamana kadar genç oyuncularla buraya geldik. Şimdi yeni transferlerimiz de eklenecek. Umarım maç kazandıkça bu süreci sancısız atlatacağız" dedi.

Serik ve Bağcılar'ı yenersek önümüzü net görürüz

Mücadele ettikleri 3. Lig 3. Grup'ta takımlar arasında uçurum derecesinde güç farkı bulunmadığını dile getiren Doğantez, "Son 3 hafta oynadığımız takımlara bakalım. 24 Erzincan, şampiyonluk hedefiyle kurulmuş, devre arasında 4-5 takviye yapmış bir takım. Payasspor yine devre arasında 5 transfer yapmış. Geçen hafta karşılaştığımız Cizrespor 9 takviye ile takımını güçlendirmiş. Şu an Cizrespor ile lider Bayburt arasında oyuncu kalitesi açısından bir fark yok. Hafta sonu karşılaşacağımız Serik Belediyespor 11 haftada sadece 1 kez mağlup olmuş. Ancak bizim artık bahanemiz yok. Bu maçı kazandığımız takdirde, sonraki hafta Bağcılar'ı da yenersek önümüzü daha net görürüz" dedi.