Süper Lig hedefine 1 adım daha yaklaşan Altay, Altay Sosyal Dayanışma Derneği ve 1914 Taraftarlar Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek gecede camiasıyla gövde gösterisi yapacak

Üst üste elde ettiği 2 şampiyonlukla Süper Lig hedefine 1 adım daha yaklaşan Altay, Altay Sosyal Dayanışma Derneği ve 1914 Taraftarlar Derneği’nin katkılarıyla düzenlenecek gecede camiasıyla gövde gösterisi yapacak. Son iki sezonda gelen iki şampiyonluğu kutlamak ve yeni sezonda Altay Camiası’nın birlikteliğini göstermek için Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek gecede Sedat Yüce ve Musicana Band sahne alacak. Geceye katılım için davetiyeler; Alsancak 19on4 Store, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Mobil Team ve Bornova Foto Semih’te satışa sunuldu.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, yeni sezonda zor bir ligde mücadele edeceklerini, camianın kendilerine vereceği desteğin yine en büyük artı olacağını söyledi. Camiadan sabır ve destek beklediklerini kaydeden Ekmekçioğlu; ‘‘Geçtiğimiz sezon Gümüşhanespor ile oynanan final maçında kırk bin yüreğin desteğiyle hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaştık. Aynı tablonun tekrarı ile başarılı bir sezon geçirip mücadelemizle takdir toplayacağımıza kuşkum yok.’’ dedi.

Öte yandan Bu yıl İzmir’i Spor Toto 1. Lig’de temsil edecek Altay için İzmirli sanatçılar yeni bir marş besteledi. Söz ve müziği Aydın Tonya’ya ait olan marşı, ülkemizi 2001 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden İzmirli sanatçı Sedat Yüce seslendirdi. Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nin desteğiyle hazırlanan ve 13 parçanın yer aldığı albümün lansmanı da şampiyonluk gecesinde yapılacak.

Hazırlıklar tam gaz


Afyon kampını tamamlayan Altay, Spor Toto 1. Lig hazırlıklarını Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde yapılan çift antrenman ile sürdürdü. 3 Ağustos’ta başlayacak TSYD Kupası’na odaklanan siyah-beyazlılarda tedavisi süren Necdet Kaba dışında eksik bulunmuyor.