Sarı lacivertliler transfer yasağını kaldırmak için kolları sıvadı. Başkan Cihan Aktaş, sosyal medyada takımda alacakları bulunan 28 futbolcudan muvafakatname istedi.

LEVENTSPOR Toto 3. Lig 3. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor, transfer yasağını açmak için kolları sıvadı. Son olarak 2016-17 sezonunda transfer yapan ve 2 yıldır takıma takviye yapamayan Fırtına'da Başkan Cihan Aktaş, sosyal medyada kampanya başlattı. Başkan Aktaş, takımdan alacağı bulunan 28 futbolcunun ismini paylaşıp, muvafakatname(Transferin açılması için izin verildiğine dair üzerinde gerekli bilgilerin bulunduğu yazılı belge) vermeleri konusunda fedakarlık istedi. "Hiç bir futbolcumuza hakettiği paradan vazgeç demiyoruz" diyen Başkan Aktaş, "Sadece transfer yasağının bir defaya mahsus kaldırılması için muvafakat vermesini istiyoruz" talebinde bulundu.


Mücadeleye destek olun


Cihan Aktaş'ın resmi internet hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: "Hepimizin gördüğü üzere transferi açmaktan başka yol kalmadı. Şimdi bu takımdan ekmek yemiş ve bu renkleri temsil etmiş eski futbolcuların fedakarlık yaparak transferin açılmasına mufakatname vermeleri ve takımımızın varlık mücadelelerine destek olmalarını bekliyoruz. Bugün kendimizi değil Bucaspor'umuzu düşünme günü. Devre arasında transfer yasağını açabilmemiz için sizlere de ihtiyacımız var. Eski, yeni ayırt etmeden bu kulüpte forma giymiş tüm oyunculardan fedakarlık istiyoruz."

Muvafakatname istenen 28 futbolcu


Bucaspor'un muvafakatname istediği futbolcuları şu şekilde: İrfan Başaran, Mehmet Batdal, Faruk Atalay, Gökhan Sinanoğlu, Recep Niyaz, Yasin Avcı, Hakan Çinemre, Burak Can Kunt, Erkan Taşkıran, Alper Sürücü, Berkin Arslan, Emre Şahin, Serkan Yanık, Deniz Pero, Ferhat Çulcuoğlu, Bedirhan Artuç, İskender Alın, Abdullah Keseroğlu, Berkant Taşkıran, Mehmet İncebacak, Ahmet Tamet, Alpay Aldemir, Kemal Mert Özyiğit, Burak Aydın, Hüseyin Koç, Gökay Keleş, Murat Akyüz, Veli Kızılkaya,