Bucaspor bugün yapacağı olağanüstü genel kurula tek aday olarak girecek başkan adayı Cihan Aktaş, kuracağı iddialı yönetim kurulu ve belediyenin tam desteğiyle Fırtına'yı düzlüğe çıkarmak için kolları sıvayacak.

LEVENTHenüz 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de yer alan, altyapısından yetiştirdiği yıldız oyuncularla futbolcu fabrikası olan, ardından deyimi yerindeyse paraşütsüz düşüşe geçen Bucaspor, yeniden çıkış arıyor. 28 yıl sonra 3. Lig'de mücadele edecek sarı lacivertli kulüp, bugün yaz döneminde 3. kez olağanüstü genel kurula gidecek. Yaklaşık 35 milyon TL'ye yaklaşan borç sebebiyle maddi kriz yaşayan Fırtına, seçime tek aday olarak giren iş adamı Cihan Aktaş'la beyaz sayfa açmak istiyor.
Aktaş'ın tek liste ile gireceği kongre saat 19.00'da Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. İzmir'in başarılı iş adamlarından olan Cihan Aktaş, kuracağı iddiali ve tecrübeli yönetim kurulu ve belediyenin tam desteğini alarak Fırtına'yı düzlüğe çıkarma adına kolları sıvayacak.

Ülgen: Gemiyi limana yanaştırdık


Fırtına'da 11 Haziran ve 16 Temmuz'daki seçimlerde İrfan Bal başkanlığa seçilmişti. Ancak taraftarların kulüp binasını basıp yönetime el koyduğunu açıklamasının ardından Bal ve yönetimi istifa etmişti. Son kongre sonrası sıkıntılı dönemde geçici olarak kulübü yöneten Gençlik Geliştirme Derneği Başkanı İbrahim Ülgen, gemiyi limana hasarsız yanaştırdıklarını söyledi. İbrahim Ülgen yaptığı açıklamada, "Cihan Aktaş başkanlığa adaylığını açıkladı, camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Görevi üstlendiğimiz süre boyunca bana destek olan Bucaspor Akademi yönetim kuruluna, antrenörlerimize, kulüp personelimize ve taftarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.