Bucaspor genç orta saha oyuncusu Saruhan Fındıkça, son haftalarda ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olmayı başardı

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Bucaspor'da genç orta saha oyuncusu Saruhan Fındıkça, son haftalarda ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olmayı başardı. Sezon öncesi kampta takım arkadaşı Hasan Kaşıkara'nın burnunu kırması nedeniyle kadro dışı kalan Saruhan, affedildikten sonra yeniden formasına kavuştu. İlk 3 haftada kadroda yer almayan, daha sonraki 3 maçta yedek soyunan 21 yaşındaki oyuncu, son 4 müsabakada ilk 11'de görev aldı. Transfer döneminde ismi Süper Lig ekipleriyle anılan Saruhan'ın 1 golü bulunuyor.
Bucaspor'da teknik direktör Algun Erdem, ayaklarının yere sağlam basacağını ve seriyi sürdüreceklerini dile getirdi. Aynı futbol ve skorların sürmesini beklediğini belirten teknik patron Erdem, "Daha sadece bir iş yaptık. Önümüzde çok uzun bir yol var. Oyuncularım bunu aklından çıkarmamalı. Mütevazı tavrımızı takınıp çok mücadele ederek yolumuza devam edeceğiz. Kıvılcımı yaktık, bunun yangına dönüşmesini istiyoruz" dedi.

Kötü unvanını galibiyetle bitirdi


TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Bucaspor profesyonel liglerde galibiyet alamayan 5 takımdan biriydi. Ancak sarı lacivertli takım Karacabey Birlik karşısında aldığı galibiyetle bu unvanda da kurtuldu. Sarı lacivertli şimdi de bir başka zinciri kırmak için mücadele edecek. Fırtına Ankara'da kazanamama serisini bitirmek istiyor. Sarı-lacivertliler, Ankara deplasmanlarında son galibiyetini 14 Ekim 2012'de Ankaragücü'ne karşı aldı. İzmir temsilcisi o tarihte 1'inci Lig'de Ankaragücü'nü 5-1 mağlup ettikten sonra Başkent'te çıktığı 9 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi.