Transfer yasağını kaldırmak için 18 eski futbolcusundan muvafakatname alan Buca, 10 oyuncuyla daha anlaşırsa mutlu sona ulaşıyor. Ayrıca Teknik Direktör Algun Erdem'le yollar ayrılırken, yeni hocayla el sıkışılması an meselesi.

LEVENTDevre arasında hareketli günler yaşayan Bucaspor, bir yandan transfer yasağını açmaya uğraşırken, diğer taraftan teknik ekipte değişikliğe gitti. Sarı lacivertlilerde ligin 6. haftasında Yüksel Kepoğlu'nun yerine göreve getirilen Algun Erdem'le yolların ayrıldığı açıklandı. Başkan Cihan Aktaş sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yeni teknik direktörümüzün camiamıza ve takımımıza hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle. Yeni hoca ve kısmetse takımımıza yeni katılacak futbolcular ile başarılı bir sezon geçirmek dileğiyle" ifadeleri kullanıldı. Takımın başında çıktığı 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Erdem, 3 puanla aldığı takımla devre arasına kadar 15 puan topladı. Başkan Cihan Aktaş'ın bir çok teknik adamla temas halinde olduğu ve bir dönem sarı lacivertlilerde çalışan bir antrenörle çalışmaya yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

10 futbolcudan vefa bekleniyor


Transfer yasağını kaldırmak için de çalışmalar tüm hızıyla sürerken, alacaklı olan 28 futbolcunun 18'inden muvafakatname alındığı bildirildi. Başkan Cihan Aktaş yaptığı açıklamada, "Muvafakat veren tüm eski futbolcularımıza teşekkür ederiz. 10 muvafakat eksiğimiz kaldı. Bu eski futbolcularımızın vefa göstermesini bekliyoruz" ifadeleri kulanıldı. Sarı lacivertli taraftarları da sosyal medyada büyük bir heyecan sardı. Transfer yasağının açılmasını dört gözle bekleyen Buca gönüldaşlarının en çok istediği isim ise sarı lacivertlilerin simge futbolcusu Erkan Taşkıran. Bu sezon Kastamonspor 1966'da forla giyen 33 yaşındaki futbolcunun hem muvafakatnameye imza atmasını hem de takıma dönüp kümede tutunma yolunda katkı vermesini isteyen sarı lacivertli futbolseverler, eski futbolcular İlyas Çakmak ve Zafer Çevik'in de kulübe dönmesini istiyor.