keçiörengücü karşısında ligin ilk maçında bozguna uğrayan sarı lacivertli takıma sahip çıkan Başkan Ahmet Doğan, “İlk maçın günahı olmaz” diye konuştu.


TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Keçiörengücü'ne 3-2 yenilerek sezona kötü başlayan Bucaspor'un Başkan Ahmet Doğan, futbolculara sahip çıkarken "İlk maçın günahı olmaz" dedi. Doğan, yaptığı açıklamada sezona 3 puanla başlamayı arzu ettiklerini ancak, basit hataların yenilgiyi getirdiğini söyledi. Başkan Ahmet Doğan, "Ben asla karamsarlığa kapılmıyorum. Hem teknik ekibe hem de futbolculara sonuna kadar inanıyorum" diye konuştu.
Sezonu ilk 5 içinde bitireceklerini öne süren Başkan Doğan, şöyle devam etti: "Hedefimizden kesinlikle sapma yok. Sezon boyunca da zaman zaman da kayıplar olacak. Önemli olan; inanmak. Daha önümüzde 33 hafta var ve köprünün altından çok sular akar. Biz kaliteli bir ekibiz. Taraftarımız da muhteşemdi. Onların her zaman desteklerini bekliyoruz." Sarı-lacivertli ekip milli maç arasından sonra Eyüpspor ile deplasmanında karşılaşacak. Bu açıklamalara rağmen taraftarlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda takımın oyununu beğenmediklerini ifade ederek eleştiride bulundu. Sarı lacivertliler takımın yavaş oynadığına dikkat çekti.