Başkan Cihan Aktaş, " Hedefimiz 5 maçlık galibiyet serisi yakalamaktı. Onlara 'Hazır mısınız?' diye sorduğumda, 'Hazırız' dediler. İlk 2 karşılaşmayı kazandık. Şimdi sırada Muğlaspor var. Yine galibiyet bekliyoruz" diye konuştu.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta son 2 maçında Karacabey Belediyespor ve Ankara Adliyespor'u yenerek çıkışa geçen Bucaspor'da Başkan Cihan Aktaş, "Futbolculardan 5'te 5 yapmalarını bekliyorum" dedi. Karacabey galibiyeti öncesi takımla toplantı yaptığını ve oyunculara bu talebini ilettiğini dile getiren Başkan Aktaş, "Gençlerimiz birlikte oynamayı öğreniyorlar. Bireysel olarak çok yetenekli topçularımız var. Şimdi takım ruhu da oluşuyor. Hedefimiz 5 maçlık galibiyet serisi yakalamaktı. Onlara 'Hazır mısınız?' diye sorduğumda, 'Hazırız' dediler. İlk 2 karşılaşmayı kazandık. Şimdi sırada Muğlaspor var. Yine galibiyet bekliyoruz" diye konuştu. Son iki haftada oynadıkları oyunla ve topladıkları 6 puanla camianın yüzünü güldüren Bucaspor'da
taraftarlar Muğlaspor maçına yoğun katılım göstermek için örgütleniyor. Sarı lacivertlilerin etkin sosyal medya adreslerinden "BucasporFan.Com" yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "

Taraftardan "Maça gelin" çağrısı


Yıllar sonra iki maç üst üste kazanmış olmanın sevinciyle artık kulübümüzün adına geleceğe daha umutla bakıyoruz. Birkaç hafta üst üste ligin üst sıralarındaki takımlara karşı alınan mağlubiyetlerle moralimiz bozulmuş olsa da son iki maçı kazanmış ve kalan maçların öncekilere göre nispeten daha kolay olduğunu bilmiş olmak bizlerin de umudunu yeşertiyor. Takım son iki haftadır elinden geleni yaptı, kendisini kanıtlamaya başladı. Şimdi sıra kimde? Bucaspor taraftarında. Cumartesi günü saat 13:30'da Muğlaspor'u ağırlayacağız. Bu maçı kazanırsak büyük ihtimalle düşme potasından çıkacağız. Genç kardeşlerimizin arkasında itici güç olmak için, onların yüreğindeki kıvılcımı ateşe dönüştürmek için herkes işini gücünü bırakacak, cumartesi 13:30'da buca arena'da olacak! Yıllar sonra 3 maç üst üste kazanmış olmanın vereceği huzuru düşünerek, bu performansta, bu galibiyette benim de payım olsun diyerek stadyuma gelelim!