Yenilen ilk golde kaleci Asil Kaan Güler'in yumuşak gelen topu önleyememesi, 2. golde Gökhan Köseoğlu'nun kendi kalesine ağları yollaması İzmir ekibini yıktı. 90 dakika normal sürede ve 30 dakika uzatmalarda topun hakimiyeti ve pozisyon zenginliği sarı lacivertlilerde olmasına rağmen, basit iki hata Play Off finaline çıkılmasını engelledi. İzmir ekibi ideal 11'iyle sahaya çıktı ve özellikle oyuna ikinci yarıda giren Oğuz Aydın oyunu forse etse de istenilen skor bir türlü gelmedi.

Doğantez çare olamadı

Play Off'lar öncesi Ersin Aka'nın yerine teknik direktörlüğe gelen sportif direktör Tolga Doğantez de ilk maçında istediği sonucu alamadı. Doğantez yönetiminde farklı sezonlarda ve liglerde 9 kez sarı lacivertlileri çalıştırırken, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet eldi etti. Maç sonunda büyük üzüntü yaşayan futbolcular göz yaşlarına hakim olamadı. 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş da karşılaşma sonrasında maçın hakemine ateş püskürdü. Sosyal medyada Ramazan Keleş'in yenilen ilk gol öncesi çaldığı faulun hatalı olduğunu vurgulayan Aktaş, 120 dakika boyunca çalınan düdüklere veryansın etti.

Aleyna için forma kampanyası yapılıyor

TFF 3. Lig ekibi Bucaspor, şampiyonluk için hazırladığı formaların gelirini Skolyozu Yenenler Derneği’ne bağışlayacağını duyurdu. ‘Bir Umut Da Sen Ol Buca’ sloganıyla başlatılan kampanyada kişiye özel imzalı 1928 Bucaspor formaları satışa sunuldu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Şampiyonluğa ve kişiye özel ürettiğimiz, imzalı olarak satışa sunduğumuz formalarımızı alarak Aleyna’nın skolyoz ameliyatına destek ol Buca” ifadelerine yer verildi. 2008 doğumlu olan ve omurga eğriliği deformitesine sahip Aleyna Eken, ilerleyen yaşlarda eğrilen omurgasının akciğer ve kalp sistemine baskı yapmaması için skolyoz cerrahisi olmayı bekliyor. Ameliyat ücretine bu proje ile ulaşmayı umut eden Aleyna ve ailesi, projeden çok mutlu olduklarını ve Buca taraftarından destek beklediklerini belirtti.araftarların internet üzerinden ulaşabilecekleri formaların fiyatı 90 lira olarak belirlendi.