Tarihinin en karanlık günlerinden birini yaşayan Bucaspor'da son fiyasko futbolcuların tesislerde mahsur kalması oldu. Kaynaklar'da elektrik kesilince tesislerin otomatik kapısı kapandı ve oyuncular içeride kaldı.



Süper Lig'den düştüğü 2010-11 sezonundan beri paraşütsüz düşüşe geçen, son yıllarda ise adeta taraftarını kahreden Bucaspor'da skandalların ardı arkası kesilmiyor. Sezon boyunca alışık olduğumuz Kaynaklar Tesisleri'nin elektrik ve suyunun kesilmesi haberleri üzerine şimdide tesislerin otomatik kapısı açılmadı. 90 bin TL'lik borç nedeniyle elektrikleri kesilen tesislerin dış kapısı da otomatik olarak kapanınca oyuncular içeride mahsur kaldı. Futbolcular ve teknik ekip büyük mağduriyet yaşarken,teknik ekiplerin gelmesiyle sorun halloldu. Yaşanan sıkıntılardan dolayı idmanlar iptal olurken Fırtına'nın üzerindeki kara bulutlar artmaya devam etti. Eski başkanlardan Çetin Kayışlı ise elektirik faturasının ödenmesi için kampanya başlattı.

Kayışlı'dan 10 bin TL bağış


Kayışlı, kulübe 10 bin TL bağışladığını belirterek sosyal medya hesabından, "Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz semtimizin onuru Bucaspor'u sahipsiz bırakmayalım. Ben 10 bin TL bağışlıyorum, bakalım kimler katılacak. Geçmiş dönemde başkanlık, yöneticilik yapmış olan bütün arkadaşların vefa göstermelerini rica ediyorum" dedi. Öte yandan taraftarın yönetime el koyduğunu açıklamasının ardından Bucasporlu kurmaylar kongre kararı aldı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile görüşen Başkan İrfan Bal ve yöneticilerin olağanüstü genel kurul tarihini 6-13 Ağustos olarak belirlediği ifade edildi.

Küme düşme tehlikesi var


TFF 3. Lig ekiplerinden Bucaspor'da yaşanan idari krizin ardından şimdi de eski oyuncu Dady'e olan borç gündeme bomba gibi düştü. Bucaspor'da 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de forma giyen Dady'nin 1 milyon euronun üzerinde alacağı olduğu ve bu paranın 12 gün içinde ödenmemesi halinde sarı-lacivertlilerin çok ağır cezalar alacağı öğrenildi. Portekizli futbolcunun evrakının kulübe ulaştığı ifade edilirken, FIFA Disiplin Komitesi'nin kulübe küme düşürmenin yanı sıra eksi 12 puan silme cezası da vereceği kaydedildi. Dady'den gelen haberle sarsılan camianın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Maddi olarak tarihinin en zor günlerini geçiren Fırtına'da taraftarlar da sosyal medya üzerinden Dady haberini paylaşarak isyan bayrağını açtı.