Eski futbolcusu Dady'nin alacağını ödemezse 6 puanı silinecek Bucaspor'da Başkan Cihan Aktaş, "Hep Dady'nin peşinden koşulmuş. Artık o bizim istediklerimize uyacak. Eğer küme düşersek amatörde borçların silineceğini söyledik. En yakın zamanda uzlaşma yoluna gideceğimizi düşünüyorum" dedi.

LEVENTLigin ilk maçında 24 Erzincanspor'la 1-1 berabere kalan Bucaspor, bir yandan da mali sorunlarını çözmeye çalışıyor. Sarı lacivertlilerin yeni başkanı Cihan Aktaş, kulübün eski futbolcusu Portekizli Dady ile görüştüklerini ve sundukları ödeme şeklini oyuncunun kabul etmediğini söyledi. Yaklaşık 1 milyon TL alacağı bulunan Dady'ye olan borcun ödenmemesi halinde Buca'nın 6 puanının silineceğini hatırlatan Aktaş, "Dady ile görüşüp alacağında yeniden bir yapılanmaya gidip taksitlendirme yaptık. Ödeme planını kabul etmedi. Aslında onun da son şansı. Eğer amatöre düşersek hiç bir para alamayacağını kendisine belirttik. Onun yüzünden 6 puanımız silinir ve sezon sonu istemediğimiz bir sıralamada yer alırsak iki tarafın da zararlı çıkacağını ifade ettik. Bize FIFA nezdinde ekstra olarak herhangi bir dava açmadı. Yeniden Dady ile görüşüp uzlaşma yoluna gideceğiz. Bu zamana kadar hep Dady'nin peşinde koşulmuş, artık o bizim peşimizde koşacak ve ödeme planımızı kabul edecektir" dedi.

Umarım iyi futbol devam eder


6 puanları silinse bile Bucasporlu futbolcuların 24 Erzincanspor'la oynadıkları futbolu sezon boyu sergiledikleri takdirde ligde kalacaklarına inandığını ifade eden Aktaş, "Bu sene bizim için çok kritik. Eğer kümede tutunabilirsek, gelecek sezon şahlanma yılımız olacak. Bu dönemde mali olarak düzlüğe çıkıp, sportif olarak da kümede tutunabilirsek başarıdır. Ancak genç futbolcularımız 24 Erzincan karşısında harika bir futbol oynadılar ve üst sıraları da zorlayacaklarını kanıtladılar. Umarım çıkışımızı devam ettiririz" cümlelerini kullandı.

Takıma prim dopingi


TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta tamamı altyapıdan gelen oyunculardan kurulu kadrosuyla Anagold 24 Erzincanspor'la 1-1 berabere kalan Bucaspor'da yönetim oyunculara prim dopingi yaptı.
Genç futbolcuların gösterdiği performanstan son derece memnun kalan Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş'ın iç saha beraberliğine prim verilmemesine rağmen futbolcuların hesabına 1500'er TL para yatırdığı bildirildi. Aktaş'ın jesti karşısında oldukça mutlu olan oyuncular camiaya başarı sözü verdi. Yönetimin dış saha galibiyetine 2 bin TL, deplasman beraberliğine ve iç saha galibiyetine de biner TL prim vereceği vurgulandı.

Kepoğlu: Taraftara layık olun


Cihan Aktaş'ın kritik maçların kazanılması durumunda da takıma ekstra prim ödeyeceği bildirildi. Öte yandan teknik direktör Yüksel Kepoğlu'nun Erzincanspor maçı öncesi soyunma odasında yaptığı motivasyon konuşması oldukça dikkat çekti. Kepoğlu genç oyunculara, "Nereden geldiğinizi unutmayın. Buca Belediye'den, Şirinyer'den, Pınarbaşı'ndan, Bucaspor Akademi'den bu sahaya çıkmak için geldiniz. Çok mücadele ettiniz, çok çileler çektiniz. Şimdi buradasınız, kendi kaderinizi yazın. Taraftara layık olun. Siz ne isterseniz o olacak" ifadelerini kullandı.