Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka yerli rotasyonu için önemli bir hamle yaparken Birkan Batuk‘la anlaşma sağladı. Sezona Anadolu Efes formasıyla başlayan Birkan Batuk, burada geniş rotasyon nedeniyle istediği süreleri alamazken, sezonun geri kalanında kiralık olarak Pınar Karşıyaka forması giyecek. Sakatlıkların da etkisiyle sezona istikrarsız bir başlangıç yapan Karşıyaka, özellikle 3 numara pozisyonunda sıkıntı yaşarken, Birkan transferiyle rotasyona nefes aldırmayı hedefliyor. Öte yandan Basketbol Süper Ligi ve Europe Cup'ta mücadele eden Pınar Karşıyaka'nın Aralık ayı kabus gibi geçti.

Aralık ayı yaramadı

Lig ve Avrupa maratonunda oynadığı 7 karşılaşmada, 5 kez mağlup olan Kaf Kaf'ın beli büküldü. Ligde Fenerbahçe, Türk Telekom, Büyükçekmece ve Anadolu Efes, Avrupa'da Würzbürg'e boyun eğen yeşil kımızılılar, sadece Gaziantep Basketbol ve Szolnoki Olaj'ı yendi. KSK'nin ilk yarının bitimine kadar kalan 2 maçı kazanarak, 2. yarıya moralli girmek istiyor. Kaf Kaf, Efes mağlubiyetinden bu yana günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Pınar Karşıyaka pazar günü ligde Bahçeşehir Koleji'ni çarşamba ise Europe Cup'ta Prishtina'yı misafir edecek.

Karşıyaka'da özel maç tarihleri belirlendi

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun ikinci yarısına Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde hazırlanan Karşıyaka'nın oynayacağı özel maçların programı belli oldu. Yeşil-kırmızılı ekip, 20 Ocak'ta tekrar başlayacak lig maratonu öncesi 9 Ocak'ta Tire Tayfur Çiçek Stadı'nda Tire 1922, 13 Ocak'ta ise Buca'da Bucaspor ile hazırlık maçı oynayacak. Yeşil-kırmızılılar, 6 Ocak Pazar günü için de rakip arıyor. Yönetimin Van mücadelesi öncesi takıma mali destek sağlamak için başlattığı hatıra bileti kampanyası sürüyor. Karşıyaka, kampanya kapsamında Mavişehir'de bulunan bir alışveriş merkezine stand açtı. Standtan 18 Ocak'a kadar 25 TL karşılığı bilet alınabilecek.