Haber/ Levent ARIÖZ

Kemerspor 2003'ü deplasmanda mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini alan Karşıyaka, 2. Lig'e çıkma yolunda kenetlendi. İzmir ve Karşıyaka'nın ileri gelenleri pazar günü oynanacak kritik Esenler Erokspor maçı için elini taşın altına soktu. TFF 3. Lig'de 4. sırada bulunan ve pazar günü bir basamak altındaki İstanbul ekibini ağırlayacak Kaf Kaf'ın zorlu mücadelesi için yönetim bilet fiyatlarını 5 TL yaptı. İzmir Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma için tribünlerin dolması beklenirken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 20 bin bilet alarak yeşil kırmızılılara destek oldu.

Ayrıca Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay 10 bin ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü 5 bin bilet alarak, biletleri ilçenin belli noktalarında ücretsiz dağıtacak. Şimdiden 35 bin bilet belediye başkanları tarafından satın alınırken, maç günü 40 bin Karşıyakalı'nın tribünleri doldurması bekleniyor.

Doğukan-Hakan yine işbaşında

Geçen sezondan bu yana Karşıyaka'nın gol yükünü çeken Hakan Kuş-Doğukan İnci ikilisi Kemerspor 2003 maçında da iş başındaydı. Rakibin kilidini açan golü Doğukan atarken, ikinci gol de genç oyuncunun asisti sonrası Hakan Kuş'tan geldi. İki oyuncu Kaf Kaf'ın en golcü ismi olurken, Doğukan İnci bu sezonki gol sayısını 11'e, Hakan Kuş da 8'e yükseltti. Yeşil kırmızılı takım pazar günü Esenler Erokspor'u yenerse bu sezon ilk kez 5 maçlık bir galibiyet serisi yakalayacak. KSK son 5 maçlık serisini geçen sezonun son 5 haftasında yakalamış İzmir ekibi 4. sıradan Play Off'a girmeyi başarmıştı.