Haber/ Levent ARIÖZ

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ikinci yarı oynadığı 4 maçta 10 puan toplayan Ci Group Buca, önündeki 4 karşılaşmalık periyotta da aynı grafiği yakalamak istiyor. Öncelikli hedeflerinin Play Off'a kalmak olduğunu hatırlatan teknik direktör Ersin Aka, "Uzun vadedeki hedefimiz tabii ki şampiyon olarak üst lige çıkmak ama takımımın üstünde baskı yaratmak istemiyorum. İkinci yarıya başlarken, ilk 4 maçlık periyotta 10 puan hedeflemiştik. Bu isteğimizi başardık. Şimdi önümüzdeki 4 karşılaşmadan da 10 puan toplayabilirsek, Play Off'taki yerimizi sağlamlaştırabiliriz. Hatta şampiyonluk için konuşabiliriz. Ancak şu an için ilk hedefimiz sezon sonunu ilk 5'te tamamlamak" dedi.

Pes etmiyoruz

3-3 berabere kaldıkları 24 Erzincanspor karşısında oynadıkları inatçı futbolu beğendiğini dile getiren Aka, "Bu sezon ilk defa bu kadar iyi bir takıma karşı oynadık. Benim için önemli olan takımımın pes etmemesi. Eksiklerimiz tabii ki var. 3-2 geriye düştük. İnadımızla 3. golü bulduk. Hatta 4-3 öne de geçebilirdik. Devre arası transferleri sonrası 6-7 yeni oyuncuyu kadroya monte ettik. Haftalar geçtikçe çok daha iyi bir Buca izleteceğiz" cümlelerini kullandı. Cumartesi günü ligin 3. sırasındaki 68 Aksarayspor'la oynayacakları maçtan en az 1 puanla ayrılmak istediklerini sözlerine ekleyen genç çalıştırıcı, "Rakip takımın hocası benim eski öğrencim Cem Kavçak. Onlar da bizim gibi takım oyunu oynuyor. Şehir olarak kenetlenmişler. Galibiyet için sahaya çıkacağız ama en kötü 1 puanla İzmir'e dönmek amacındayız" cümlelerini kullandı.

Nihat'ın bağlar koptu Ufuk'un hastalığı sürüyor

Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden 68 Aksarayspor'la deplasmanda karşılaşacak Ci Group Buca'da eksikler can sıkıyor. 24 Erzincan maçında sakatlanan Nihat'ın çapraz bağları koparken, oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı. Yine geçen hafta oynamayan sağ bek Ufuk Er'in Aksaray deplasmanına yetişmesi beklenmiyor. Teknik heyetin kadrodaki alternatifler içinde 11'ini belirlemesi bekleniyor.