İzmirspor BAL için yarın son kozunu oynayacak. Süper Amatör Lig Play Off'larının 5. ve son hafta maçları yarın oynanıyor. Grupta şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek ve Play Out oynayacak takımlar yarın ki maçlarla belli olacak.

Süper Amatör Lig Play Off'larında 5. ve son hafta maçları yarın oynanacak. Grupta şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig(BAL)'e yükselecek ve Play Out oynayacak takım yarınki maçlarla belli olacak.Tüm karşılaşmalar saat 16:00'da oynanacak. Grupta topladığı 10 puanla lider durumda bulunan Aliağa Futbol Kulübü, 9 puanlı İzmirspor ile Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Aliağa Futbol Kulübü en az 1 puan aldığı takdirde BAL'a yükselecek. Lacivert beyazlılar zorlu maçı kazanması durumunda 2 sezon sonra yeniden BAL'a yükselmiş olacak. Gruptaki bir diğer önemli mücadelede Play Out oynama hedefi bulunan 7 puanlı Bayındırspor, Ceyhan Altınyıldız'la Çiğli Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak. 5 puanı bulunan Yamanlar Esenspor ise Yusuf Tırpancı Sahası'nda puansız Çeşme Belediyespor ile karşılaşacak. Statüde grubu lider bitiren direkt BAL'a, ikinci sıradaki takım ise Play Out oynama hakkı kazanacak.

Gözler Ödemiş'te olacak


Play Off statüsünde grubu2. bitiren takımın direkt Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesi durumu da bulunuyor. BAL 8. Grup'u şampiyon tamamlayan Ödemişspor'un 22 Nisan'da Serik Belediyespor'la oynayacağı 3.Lig'e terfi maçını kazanıp, profesyonel lige çıkması durumunda Süper Amatör Lig'den BAL'a 1 direkt bilet alma imkanı daha doğacak. Bu durumda Play Offlar'ı 3. sıradaki bitiren ekip BAL 9. Grup'ta İzmirliler sıralamasında 2. olan Bornova Yeşilova ile BAL'a yükselme Play Out maçı oynayacak.