Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Başkan adayı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Seçimli Olağan Toplantısı'nda bir araya geldi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün talebi üzerine kürsüye çıkan Aziz Yıldırım ile Ali Koç, el sıkışarak sarıldılar. Tek isteğinin Fenerbahçe'nin beraat etmesi olduğunu dile getiren Başkan Aziz Yıldırım, ''Benim başkanlıkla bir derdim, koltuktan gitmek gibi bir sıkıntım yok. Fenerbahçe'yi halka açtık. Halk istediği gibi üye olabilir ve bu kulüpte söz sahibi olabilir. Aziz Yıldırım, Yargıtay kararıyla beraber beraat kararı alacak. Ali Koç, Nihat Özbağ, Mithat Yenigün ve bütün yöneticiler beraat edecek. Fenerbahçe beraat edecek. Fenerbahçe'nin üzerindeki kara leke kalkacak. Yoksa Fenerbahçe'de böyle istek bir arzum beklentim yok. Bu kulübün kapısında bekçi olmaya hazırım'' dedi.

Başkan adayı Ali Koç ise, ''Başkanımızdan sonra konuşmak olmaz, seçimimiz hayırlı olsun diyorum, her şey Fenerbahçe için'' diye konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin toplam borcunun 295 milyon 917 bin 435 lira açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Rahmi Kandak, Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu Seçimli Olağan Toplantısı'nda Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin denetim kurulu raporunu okudu. Derneğin toplam borcunun 295 milyon 917 bin 435 lira olduğunu dile getiren Kandak, mevcut ve alacaklarının 43 milyon 345 bin 857 lira, net borcun ise 252 milyon 571 bin 578 lira olduğunu açıkladı.

Kandak, gelirler toplamının 66 milyon 27 bin 80 lira, giderlerin ise 129 milyon 126 bin 300 lira olduğunu kaydetti. Rahmi Kandak gider fazlasının ise 63 milyon 99 bin 220 lira olduğunu belirtti.