Karşıyaka'nın resmi internet sitesinde Ufuk İskender'le ilgili yapılan açıklama şu şekilde: "A takımı hocamız Ufuk İskender ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Bir süredir hocamız Sayın Ufuk İskender ve yönetimimiz arasında takım yönetimi ile ilgili konularda teknik olmayan, kulüp yönetim anlayışı ile ilgili derin davranış ve fikir ayrılıkları bulunmakta idi. Deplasmandaki Van Büyükşehir Belediyespor maçınının ardından derinleşen bu ayrışma, bizi bu kararı almaya itmiştir.

Kulübümüzün kuruluş branşı olan ve adını ülke sporuna yazdıran futbol takımımızın, ilke ve prensiplerimiz ışığında yönetilmesi gerekliliğine olan inancımızdan dolayı yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu değişim arzuladığımız değil, mecbur kaldığımız bir değişimdir.
Sayın Ufuk İskender’e bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz."

İskender'den açıklama


Yeşil kırmızılı takımdaki görevine son verilen Ufuk İskender sosyal medyada veda mesajı yayınladı. İskender, "Asıl olan herdaim büyük Karşıyaka taraftarı ve Karşıyaka spor kulübüdür. Yetişmelerinde ve gelişimlerinde az da olsa katkım olan Karşıyaka'nın evlatları başarır. Kalbim, gönlüm ve ruhum sizlerledir" dedi.


Pınar KSK'den Avusturalya'ya


Geçtiğimiz yıl Pınar Karşıyaka forması ile başarılı bir sezonu geride bırakan DJ Kennedy, önümüzdeki sezon Avustralya'da forma giyebilir. Avustralya Ligi ekiplerinden Melbourne United DJ Kennedy ile anlaşabilir. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezonu Pınar Karşıyaka'da tamamladı. Hem ligde hem FIBA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezonu geride bırakan DJ Kennedy, ligde 29 maçta forma giydi ve 15.7 sayı, 6.5 ribaund ve 5.1 asist ortalamaları yakaladı. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi beşinde de yer alan Kennedy, 16 maçta 19.3 sayı, 8.2 ribaund ve 3.1 asist ortalamaları tutturmuştu.