Ligde bu sezon iç sahada oynadığı son 5 maçı kazanan Göztepe, yarın 13.30'da Erzurum BŞB'yi yenerek hem dış sahadaki kötü grafiğini bitirmek hem de Avrupa Kupaları'na katılma yarışına girmek istiyor.

SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta Çaykur Rizespor'u yenerek 18 puana ulaşan Göztepe, yarın Büyükşehir Belediye Erzurum önünde deplasmandaki kötü gidişini sonlandırmaya çalışacak. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Hüseyin Göçek'in yöneteceği 90 dakikayı beIN Sports 2 yayınlayacak. Göz-Göz'de sakatlıkları süren Traore, Atakan ve Deniz Kadah görev yapamayacak. Baldırında ödem bulunan Jerome'un durumu maç saati netleşecek. Ligde bu sezon iç sahada oynadığı son 5 maçı kazanıp Avrupa hesapları yapmaya başlayan Göztepe, deplasmanda ise 5 maçı 1 galibiyet, 4 yenilgiyle geçti. Gurbetteki tabloyu tersine çevirmek isteyen İzmir temsilcisi, haftaya 20 puanla 2. sıradaki Galatasaray'ın yalnız 2 puan gerisinde 8. sırada başladı. Sezon başında çıktığı ligde 8 puan toplayabilen Erzurumspor, düşme hattında son sırada bulunuyor. Erzurum, en dipte bulunmasına rağmen son 4 maçtır hiç mağlup olmadı.

Rakip ivme yakaladı


Ligde bu sezon şimdiye kadar deplasman oynadığı 5 maçta 1 galibiyet ve 4 yenilgi alan Göztepe, bu maçlarda 3 puan topladı. Ligde geçen hafta Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin yarınki rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor yenilmediği son 4 haftada 1 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Müsabaka için önceki gün Erzurum'a giden Göztepe'de kafilede olan Cameron Jerome'un durumu yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak. Göztepe'de Titi, Wallace Reis ve Lamine Gassama sarı kart görmeleri halinde 26 Kasım Pazartesi günkü Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sarı kırmızılı takımın muhtemel 11'i şu şekilde: Beto - Gassama, Titi, Reis, Berkan, Poko, Borges, Yasin, Castro, Halil, Jerome.