Avrupa kupalarına katılma hedefi olan Göz Göz, yarın alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor ile evinde karşılaşacak. Bornova Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakada Fırat Aydınus düdük çalacak.

SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilerek üst sıralara tırmanma şansını kaçıran Göztepe, bugün alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor ile evinde karşılaşacak. Bornova Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakada Fırat Aydınus düdük çalacak. Mücadele BeINSports 1'den yayınlanacak. Sarı-kırmızılı ekipte kart cezalısı sağ bek Sabri'nin yanı sıra sakatlıkları süren stoper Hakan ve golcü Ömer forma giyemeyecek. Kırmızı kart cezası sona eren Traore ile sakatlıkları düzelen kaleci Beto, defans oyuncusu Kadu ve orta saha Castro, Teknik Direktör Tamer Tuna'nın görev vermesi halinde sahadaki yerlerini alabilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribün 216, numaralı 109, kuzey kale arkası 16.5 ve misafir tribün 22 TL olarak belirlendi. Tüm camianın bu sezon Avrupa kupalarında yer almayı çok istediğini belirten Tamer Tuna, "Süper Lig'de iyi bir konumdayız. Taraftarımızın tutkusuna karşılık vereceğiz. Antalyaspor galibiyetiyle tekrar üst sıralarda adımızı görmek istiyoruz. İkinci yarıdaki karşılaşmalar her zaman zor geçer. Antalyaspor karşılaşması da kolay olmayacak. Ancak saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp, kayıp yaşamayacağız" diye konuştu. Sıralamada 36 puanla 8'. basamakta yer alan Göz-Göz, sezonun ilk yarısında Antalyaspor'u deplasmanda 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.