Erzurum BŞB ve Başakşehir mağlubiyetlerle düşüşe geçen Göztepe, bugün 16.00'da Antalyaspor'un misafiri olacak. Sarı kırmızılılarda Gassama ve Titi cezası, Traore ile Atakan sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Medipol Başakşehir'e yenilerek düşüşe geçen Göztepe, bugün kendisi gibi üst sıraları hedefleyen Antalyaspor'a konuk olacak. Antalya Stadı'nda Suat Arslanboğa'nın düdük çalacağı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Konuk İzmir temsilcisinde, sarı kart cezalıları sağ bek Gassama ve stoper Titi'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan sol bek Adama Traore ile orta saha Atakan Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Antalya deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla giden Göztepe bu sezon dış sahada istediği skorları elde edemedi. Oynadığı 6 maçta sadece Trabzonspor'u 2-1 yenen sarı-kırmızılılar, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor, Kasımpaşa, Akhisarspor ve Erzurumspor müsabakalarını puansız tamamladı. Teknik direktör Bayşram Bektaş, kötü gidişata dur diyeceklerine inandığını belirterek, "En iyi şekilde hazırlandık. Taraftarımızı mutlu edeceğiz" yorumunu yaptı. Göztepe'nin muhtemel 11'i şöyle: "Beto - Tayfur, Kadu, Reis, Berkan, Alpaslan, Poko, Castro, Halil, Yasin, Jarome"

Emniyetten taraftara işlem


Spor Toto Süper Lig'de hafta başında oynanan Göztepe-Medipol Başakşehir maçı sırasında çıkan olaylarla ilgili 16 kişi hakkında 6222 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 26 Kasım Pazartesi günü Bornova Stadyumu'nda oynanan karşılaşma sırasında meydana gelen olaylarla ilgili teknik çalışmanın tamamlandığı belirtildi.
Müsabaka sırasında sahaya yabancı madde atan 10, hakaret oluşturan söz ve davranışta bulunan 5 ve alkollü olarak spor alanına girerek taşkınlık yapan 1 şahsın tespit edildiği ve yakalandığının bildirildiği açıklamada, toplam 16 kişiye 6222 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldığı kaydedildi.